OSMAN KUYUMCU PREFABRİKTEN KURTULUYOR

OSMAN KUYUMCU PREFABRİKTEN KURTULUYOR

Yıllardır prefabrike yapıda hizmet veren Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi?nin yeni binası için çalışmalar başladı. Yunusoğulları Mühendislik ve İnşaat Şirketi tarafından yapımına başlanan okul 6 katlı ve 32 derslikli olacak.

Depremlerin ardından prefabrik yapılarda bir çok okula hizmet veren son olarak Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi olarak kullanılan alanda yeni bir okul yapılması için çalışmalar başladı. Yeni yapılacak olan Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi 32 derslikli ve 6 katlı olacak.İnşaatın ise 2017-2018 eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesi planlanıyor.


OSMAN KUYUMCU PREFABRİKTEN KURTULUYOR paylaşan: duzcetv

Proje hakkında bilgiler veren Yunusoğlulları İnşaat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Ekelik, ?Düzce İmam Hatip Lisesi inşaatı prefabrik yapı ile hizmet veriyordu. Yunusoğlulları Mühendislik İnşaat olarak ihalenin projenin tamamlanması aşlamasında işi üstlendik. Bir aksilik olmazsa çalışmalarımız hızla başladı. Önümüzde ki eğitim ve öğretim yılına yetiştireceğiz.  Toplam inşaat alanı 8 bin metrekare kapalı alandan 3 bin 500 metre kare ise basketbol sahası ve voleybol sahası olacak. Bina bodrum+5 kat olarak 6 kat olarak inşaat ediliyor. Son katı çelik karkas yapı olarak inşa edilecek. 32 derslikli inşaatı olarak yapılacak bay ve bayan mescidi dahil tüm sosyal alanlar olacak? dedi.

Osman Kuyumcu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ise, okul inşaatı tamamlanana kadar Körpeçler Mahallesi Memur-Sen Konutları karşısında bulunan İbni Sina Mesleki Teknik Lisesi?nde öğrenim görecekler. 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.