THK’DA GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

THK’DA GİRİŞİMLER SÜRÜYOR

 İlimize yerden radyo kontrollü uçak pisti ve festival alanı kazandırmayı hedefleyen bu konuda girişimlerini sürdüren, Türk Hava Kurumu Düzce Şubesi Başkanı Kenan Varol, THK Şubesi Başkan Yardımcısı Ferdi Üstüner, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet İbrahimoğlu ve  Basri Varol, beraberlerinde Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç da olmak üzere  İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'yı makamında ziyaret ettiler.

Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'ya Türk Hava Kurumu Düzce Şubesi olarak yerden radyo kontrollü uçak pisti ve festival alanı kazandırmak istediklerini ifade eden Başkan Kenan Varol,  Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç'ın önerisiyle Beyköy beldesinde müsait bir yer bulunduğunu ifade ederek, bu yerin Türk Hava Kurumu Genel Merkezine de bildirildiğini söyledi. Varol, yerin daha önce uzun  yıllar prefabrik okul  alanı olarak kullanıldığını daha sonrada okul ihtiyacı karşılanınca, boşaltıldığını vurgulayarak," Burası milli eğitim müdürlüğü bünyesinde bir yer. Bu yerin  Beyköy Belediyesine devri uygun görülürse, bize de burada bir miktar alan tahsis edilmesini istiyoruz" dedi.

Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç da yerle ilgili Milli Eğitim Müdürü Yazıcı'ya yerle ilgili bilgi verdi ve daha öncede bu yer için talep ettiklerini ifade edip bu talebin bugün içinde geçerli olduğunu bu alana Türk Hava Kurumu Şubesinin yapmak istediği pist için gerekli yerin verilmesini uygun gördüklerini ifade etti. Kılıç bu konuda İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı'dan gerekli girişimleri yapmasını talep etti. Diğer yandan, bu konudaki gelişmelerin ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.