EK LİSTE BAŞVURULARI ALINIYOR

EK LİSTE BAŞVURULARI ALINIYOR

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği?nin TOKİ ile yaptığı protokol gereği evi olmayan emekliler için yapılacak konutların ilk başvuru listesi ilgili kurumlara verildi. Şimdi emekliler Valilik ve belediyeden cevap bekliyorlar.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği?nin TOKİ?ye yaptığı ev başvurusuna onay çıkmasının ardından emeklilere 250 TL taksitle konut sahibi olma fırsatı doğdu.

Ev almak isteyen emeklilerin başvuru yapabilmesi için Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği üyesi olması ve üzerine herhangi bir mülkiyeti bulunmaması gerekirken, derneğin Düzce şubesine de kampanyanın bitiş tarihi olan 20 Ağustos?a kadar başvurular yapıldı.

Tüm İşçi Emeklileri Düzce Şubesi Başkanı Feridun Alganoğlu, ilk etap başvuru listelerini Valilik ve Belediyeye verdiklerini söylerken, yer gösterilmesi için müspet ya da menfi bir cevap beklediklerini bildirdi.


KURUMLARDAN CEVAP BEKLİYORLAR paylaşan: duzcetv

 

Alganoğlu, ? TOKİ ile yaptığımız anlaşma gereği kampanyamız 20 Ağustos?ta sona ermişti. O güne kadar kayıt olan üyelerimizin kayıtlarını gerekli mercilere ulaştırdık. Valiliğe, belediye başkanlığına sunduk. Biz evi olmayan emekli dul ve yetimlerimizin ev sahibi olmaları için bir yer göstermelerini talep ediyoruz. İnşallah gönderdiğimiz makamlar ilgilenirler.Üst yazı ile gönderdiğimiz listeye herhangi bir cevap verilmedi. Cevap bekliyoruz valilikten ve belediyeden. Gelen cevaba göre hareket edeceğiz.?dedi.

Alganoğlu, kampanya tarihinin 20 Ağustosta tamamlanmasına rağmen başvuru almaya devam ettiklerini söyledi, ek başvuru listesinin de valilik ve belediyeye verileceğini belirtti.

Alganoğlu, ?İkinci kampanyamız da devam ediyor. Yoğun talep var. Gönderdiğimiz listeye ek bir liste daha vereceğiz.Genel merkezimizin gönderdiği yazıya göre biz ön kayıt alıyoruz.?şeklinde konuştu.

Alganoğlu, ev sahibi olmak isteyenlerin nasıl ve nereye başvuru yapacağı hakkında da bilgi verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.