YILLARDIR BEKLENEN OLDU

YILLARDIR BEKLENEN OLDU

AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, birlikte Karayolları Bölge Müdürü Mustafa Karademir'i ziyaret ederek Akçakoca?daki yol sorunları ile ilgili görüşmeler yaptı. Düzce Milletvekilleri Otoban Çıkışının imzalandığının müjdesini verdi.

AK Parti Düzce Milletvekilleri, seçim sürecinde vatandaşların istediği yol sorunlarını Karayolları Bölge Müdürlüğüne taşıdı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Mustafa Karademir?i makamında ziyaret eden AK Parti Düzce Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir, uzun süredir Düzcelilerin istediği Otoban Bağlantı Çıkışı ile ilgili müjdeli haberi getirdi. Düzce Milletvekilleri, Otoban Bağlantı Çıkışının ihalesinin imzalandığını açıkladılar.

AK Parti Düzce Milletvekilleri ,Akçakoca-Karasu yolu, Düzce Kuzey-Batı çevre yolunun; Çilimli, Cumayeri ve Gümüşova?yı içine alacak şekilde genişletilmesi, Boğaziçi ve Kaynaşlı yan yollarının yapılması, Çilimli İlçe girişi kavşak düzenlenmesi de D100 Kalıcı konutlar kavşağı proje tadilatı konularında görüş alışverişinde bulunarak sorunları çözülmesi için destek istedi.


MİLLETVEKİLLERİNDEN OTOBAN ÇIKIŞI MÜJDESİ paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.