KALDIĞI YERDEN DEVAM

KALDIĞI YERDEN DEVAM

Düzce?de özellikle 70 yaş ve üst kişileri üzerinde geçersiz ibaresi yazan paralarla dolandıran ve polisin yaptığı çalışmaların ardından yakalanan 65 yaşında ki Abdurrahman S., çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı. Mahkemeden çıkar çıkmaz yine aynı yöntemle onlarca kişiyi dolandırırken tekrar yakalandı.


YAŞLILARI DOLANDIRAN ŞAHIŞ 3. KEZ YAKALANDI paylaşan: duzcetv

Edinilen bilgilere göre, Düzce şehir merkezinde yaklaşık 1 ay önce özellikle 70 yaş ve üzeri vatandaşları üzerinde geçersiz yazan paralarla dolandıran ve yakalanan 65 yaşında ki Abdurrahman S., emniyet ekiplerinin yaptığı çalışmalarla yakalanmıştı. Kendi yaşıtlarını seçen ve para bozdurma bahanesi ile üzerinde geçersiz yazan paraları veren yaşlı adam, çıkarıldığı mahkemece denetimli serbestlik şartı ile serbest kalmıştı.

Abdurrahman S., mahkemenin hemen ardından dolandırıcılığa kaldığı yerden devam etti. Polise yapılan ihbarda yine aynı şahsın aynı yöntemle onlarca kişiyi dolandırdığı tespit edildi. Polis ekipleri şahsı aramaya başladılar.  Yapılan çalışmalar sonrası Abdurrahman S., kırtasiyeden aldığı ve üzerinde geçersiz yazan paraları hazırlarken, Akçakoca?da yakalandı.  Düzce emniyetinde yapılan ilk sorgusunun ardından Düzce Adliyesi?ne sevk edildi.


YAKALANMAKTAN BIKMADI paylaşan: duzcetv


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.