10 EYLÜL'DE İNFO GEZİSİ DÜZENLENECEK

10 EYLÜL'DE İNFO GEZİSİ DÜZENLENECEK

"Düzce Turizm Alanları İnfo Gezisi" kapsamında Düzce'ye gelen TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyet, Konuralp, Gölyaka ve Güzeldere Şelalesi'nde çeşitli incelemelerde bulundu. "Düzce'nin tanıtımına katkı sağlayacağız" diyen Ulusoy, Efteni Otel'in istihdam için de önemli olduğuna dikkat çekerek çalışmalarla bizzat ilgileneceğini söyledi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Yedigöller Bölge Yürütme Kurulu ve çeşitli turizm acentalarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen Düzce Turizm Alanları İnfo Gezisi, Düzce Valiliği ve Düzce Belediyesi ziyaretlerinin ardından Konuralp Kazı Alanı incelemesiyle devam etti.


TÜRSAB EFTENİ'Yİ GÜNDEMİNE ALDI paylaşan: duzcetv

 

Düzce Valisi Ali Fidan, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Bilal Güvenir, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, Düzce'yi Tanıtma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Yusuf Taşhan, TÜRSAB Heyeti ile birlikte Konuralp Kazı Alanında Kazı Başkanı Nurperi Ayengin'den bilgi aldı.

Düzce Protokolü ve TÜRSAB Heyeti, kazı ekibi tarafından Konuralp'te ortaya çıkarılan M.S 130 yıllarına ait kapı ve buna bağlı koridoru görmek için yer altına indi.

Konuralp Kazı alanında çekilen hatıra fotoğrafının ardından heyet, Gölyaka'ya doğru hareket etti. Gölyaka Kültür Park'ın ardından Efteni Otel'e geçildi. TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy, Efteni Otel incelemesi esnasında iki ayrı telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Ulusoy, yaptığı açıklamada Efteni Otel'in istihdam için de önemli olduğuna dikkat çekerek çalışmalarla bizzat alakadar olacağını söyledi.

Ulusoy, "Renk cümbüşünün ağaçlarla süslendiği bir yerdeyiz. Yaylalar Kenti Düzce'deyiz. Düzce'nin önemini bilmiyorduk. İstanbul ve Ankara'da artan nüfusla birlikte artık Düzce'ye daha çok ihtiyacımız var. Tanıtım açısından Düzce'ye destek vereceğiz. İnfo Gezileri düzenleyeceğiz. 10 Eylül'de de yeniden Düzce'ye geleceğiz. Burayı tanıtmak için gayret göstereceğiz." dedi.

TÜRSAB Heyetinin İnfo Gezisi, Güzeldere Şelalesi'ndeki akşam yemeğinin ardından son buldu.

Gezinin sonunda açıklama yapan Vali Ali Fidan, Düzce?nin turizm potansiyelini öne çıkarmak için gereken tanıtım ve tesisler olduğuna dikkat çekti.

Fidan, ? Düzce için turizm önemli. Turizmde potansiyeli olan bir şehir. Bunu tanıtmamız lazım. Sihirli kelime tanıtım. Biz de bunun için gayret gösteriyoruz.Tanıtım için önemli ayaklardan biri TURSAB. Bugün onlara ilimizi kısa bir tanıtım yaptık.10 eylülde daha kapsamlı bir info gezisi yapacağız. Düzce güzel bir şehir ama bu güzellikleri anlatmamız lazım. Burada valilik olarak bize ve yerel yönetimlere görev düşüyor.Üniversitemize görev düşüyor.Burayı bir cazibe merkezi haline getirmek önemli. Sadece tanıtmak değil doğaya zarar vermeyen tesislerle hizmet vermek önemli.?dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.