BAŞBAKAN İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

BAŞBAKAN İL BAŞKANLARI TOPLANTISINDA KONUŞTU

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda il başkanlarına seslendi. 1 Kasım erken seçimleri için partililerine seslenen Davutoğlu, "Size bundan sonra 1 Kasım akşamına kadar, zaruret dışında uyumak haramdır" dedi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu bugün genişletilmiş İl başkanları toplantısında partisinin il başkanlarına seslendi. Ak parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve  Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in de katıldığı toplantıda Başbakan Davutoğlu, seçim hükümetinin bugün kurulacağını söyledi, yeni hükümeti bugün Cumhurbaşkanı?na takdim edeceğini belirtti.


BAŞBAKANDAN ÇOK ÇALIŞIN MESAJI paylaşan: duzcetv

 

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında yaptığı konuşmada, "Bugün öğleden sonra inşallah Cumhurbaşkanımıza yeni hükümetimizi de takdim edeceğim, bir anlamda erken seçime gidiş startının en somut adımları da atılmış olacak" dedi. Davutoğlu, "1 Kasım'a da giderken sanki 4 yıllık hükümet gibi çalışacağız. Milletimiz bu anlamda rahat etsin" sözlerini kullandı.

Partililere seslenen Davutoğlu, "Size bir tek oy çıkmasa bile tüm bölgelere gideceksiniz. tek tek dolaşacaksınız. 24 saat yetmiyorsa 25 saat  bir hafta 7 gün yetmiyorsa 8 günü yaratacaksınız bunu ben emrediyorum ama yüreğnizin emretmesi lazım.  Milli iradeyi tekrar ayağa kaldıracağız. Malazgirt savaşında yiğitlerimizn ayağa kalktığı gibi." dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.