VALİ FİDAN KÖY YOLLARINDA

VALİ FİDAN KÖY YOLLARINDA

Vali Ali Fidan, yapımı devam eden köy yollarını incelemek için Cumayeri?ne gitti. Akçakoca Esmahanın köyüne de giden Vali Fidan, mevsimlik işçilerin çocuklarının eğitim gördüğü okulu gezdi. Vali?yi karşılarında gören çocuklar hem sevindi hem şaşırdı. Vali Fidan çocuklarla hediye vererek gönüllerini kazandı.

Vali Fidan ilk olarak Cumayeri Akpınar Köyüne gitti. Vali Fidan, Cumayeri Kaymakamı Abdurrahman İçyer ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan  ile birlikte Akpınar Köyünde yol incelemelerinde bulundu.

İncelemelerde Akçakoca Kaymakamı Mehmet Özer, İl Jandarma Komutanı J. Albay Bilal Güvenir ve İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz?de yer aldı. Heyet Cumayeri?nden denize bağlanacak olan Akçakoca-Cumayeri bağlantı yolunu inceledi.

Yol inceleme çalışmaları kapsamında Akçakoca Esmahanım Köyünde vatandaşlarla buluşan Vali Ali Fidan, köylülerin sorunlarını dinleyip, muhtarlardan da bilgiler aldı. Ardından Esmahanım Köyünde bulunan mevsimlik işçilerin çocuklarının eğitim gördüğü okulu gezen Vali Ali Fidan, öğrencilerle sohbet edip onlara oyuncak verdi. Öğrencilerin öğretmenlerinden detaylı bilgiler aldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.