DÜZCE POLİSİ HUZUR İÇİN SOKAKTA

DÜZCE POLİSİ HUZUR İÇİN SOKAKTA

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Düzce genelinde dev bir huzur operasyonu düzenlendi.

Düzce Asayiş Şube Müdürlüğü Koordinasyonunda, Düzce Adliyesinden alınan mahkeme kararı ile Düzce Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Asayiş, Güvenlik, Trafik ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerine bağlı sivil ve resmi polisler huzur operasyonuna katılıyor.

Çalışma ekiplerinin oluşturulması ile 120 polis bu akşam saatlerinde Düzce Emniyet Müdürlüğü bahçesinde toplandı. Ekip amirlerine görev yerleri ve yapacakları tebliğ edildi. 15 ayrı polis ekibi araçları ile harekete geçti. D-100 karayolu Soğancı kavşağı, Hal Kavşağı, Yığılca Işıklı Kavşağı, Aydınpınar Yolu üzerinde konuşlanan ekipler trafikte seyreden tüm araçları durdurarak arama yaptı. Kavşaklardaki aramalarda uzun namlulu silah taşıyan polislerin çevrede geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.


EMNİYETTEN DEV OPERASYON paylaşan: duzcetv

 

Bir başka polis grubu ise Kalıcı Konutlar ve şehir merkezindeki eğlence mekanları ve kahvehanelere baskın düzenledi. İşyerlerinde kimlik kontrolü yapılırken, içeride sigara içimi ve aranan şahıslar üzerinde de uygulamalar yapıldı.Baskın yapılan eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde ruhsat ve kimlik kontrolü de yaptılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.