TÜRKİYE ROMAN STARINI ARIYOR YARIŞMASININ DÜZCE ELEMELERİ YAPILDI

TÜRKİYE ROMAN STARINI ARIYOR YARIŞMASININ DÜZCE ELEMELERİ YAPILDI

 Yarışmaya, aralarında İstanbul, Tekirdağ, Edirne, İzmir, Çanakkale, Balıkesir, Ankara, Düzce, Sakarya ve Kocaeli'nin bulunduğu, on ildeki elemeleri kazanan adaylar katılacak. Jüri üyeliğini Ciguli ve Ümmiye'nin yaptığı yarışmanın finali, Roman Festivali'nin son günü gerçekleştirilecek. 4 Mayıs'ta Kocaeli'de yapılacak Roman Festivali kapsamında Türkiye Roman Starını Arıyor yarışmasında birinciye 15 bin lira, ikinciye 10 bin lira üçüncüye 5 bin lira para ödülü verilecek. 

Türkiye Roman Starını Arıyor yarışmasının elemelerine 50 yarışmacı katıldı. Düzce Gençlik Merkezinde yapılan Türkiye Roman Starını Arıyor Düzce elemelerine Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu ve romanlar katıldı. 
Yarışmaya Roman vatandaşların ilgisi büyük oldu. Elemelerin öncesinde tam bir roman havası esti. Çalan müzik ile birlikte kendini sahneye atan bir çok kişi halay çekti. Ardından Popstar yarışmasında ünlenen Ercan sahneye çıktı. Ercan, söylediği şarkılarla salonu hüzünlendirdi. 
Jüri üyeleri Ciguli ve Ümmiye, 50 Roman Star adayını dinledi. Salonun çok kalabalık olması ve sesin çok olması nedeniyle Sanatçı Ümmiye sık sık salondakileri sessiz olmaları yönünde uyardı. Kocaeli Roman Federasyonu Başkanı Ahmet Çokyaşar da elemelerde jüri üyelerinin yanında yer aldı. iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.