DAHA NİCE ZAFERLERE

 DAHA NİCE ZAFERLERE

30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de bugün törenlerle kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde ilk tören Anıt Park'ta yapıldı. Anıtpark?ta düzenlenen törene Düzce Valisi Ali Fidan, Milletvekili Fevai Arslan, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, siyasi parti il temsilcileri, emniyet mensupları, askeri erkan, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.


DAHA NİCE ZAFERLERE paylaşan: duzcetv

Düzce Valisi Ali Fidan, Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktılar. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Anıtpark?taki törenlerin ardından Valilik binasındaki kutlamalara geçildi. Düzce Valisi Ali Fidan, Düzce Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş, protokolün ve programa katılan vatandaşların tebriklerini kabul etti.

Ardından törene geçildi. İlk olarak Protokol üyeleri vatandaşların ve katılımcıların bayramını kutladılar. Burada konuşan Jandarma Yarbay Ayhan Özkan, Büyük Taarruz'un, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunu sağladığını, Büyük Taarruz'un, Mondros Ateşkes Antlaşmasının yerine Mudanya'yı, Sevr Antlaşması'nın yerine Lozan'ı getiren önemli bir muharebe olduğunu vurgulayarak, "Sömürge siyasetinin ortadan kalkmaya başlamasının veya biçim değiştirmeye zorlanmasının sebebidir. Bu sonuçlardan en çarpıcı olanı, Türk milletinin hiçbir zaman esaret altına alınamayacak olmasının anlaşılmasıdır" dedi.

Günün anlam ve önemini içeren konuşmaların ardından, okul öğrencileri 30 Ağustos temalı şiirlerini okudu. Tören, askerlerin belediye bandosu eşliğinde gerçekleştirdiği geçitle son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.