TARIM İŞ SORUNLARI DİNLEMEYE GELDİ

TARIM İŞ SORUNLARI DİNLEMEYE GELDİ

Tarım İş Sendikası Genel Başkanı İlhami Polat bugün Düzce?ye gelerek tarım İl Müdürlüğü çalışanlarının sorunlarını dinledi. Polat, toplu sözleşmenin istedikleri gibi olması sonucunda çalışanların problem yaşamadığını kaydetti.

 

Tarım İş Sendikası genel Başkanı İlhami Polat, Genel Merkez Yetkilisi İbrahim Özkeskin, İstanbul Şube başkanı Adil Aşar bugün Tarım İl Müdürlüğü ve El Sanatları Eğitim merkezini ziyarete geldiler.

 

Tarım İş Sendikası genel Başkanı İlhami Polat, tarım il müdürlüklerini ziyaret ederek çalışanların sorunlarını dinlediklerini söylerken, Düzce?de çalışanların önemli sorunu olmadığını belirtti.

 


TARIM İŞ SORUNLARI DİNLEMEYE GELDİ paylaşan: duzcetv

 

Polat, ? Tarım İl Müdürlüğündeki arkadaşlarımızın sorunlarını dinlemek, çözemeyecekleri sorunlarını çözmek amacındayız. Türkiye genelinde 1227 işyerinde örgütlüyüz. Düzce il müdürlüğü de bunlardan biri. Arkadaşlarımızı dinleyeceğiz, çözdüklerimizi burada çözemediklerimizi genel müdürlüğe, bakanlığa götürüp çözeceğiz. Şu anda arkadaşlarımızın herhangi bir şikayeti yok. Toplu iş sözleşmelerini de imzaladık. Bu dönem güzel bir sözleşme imzaladığımız için pek bir sorun yaşamıyoruz. Sözleşmede yaşanan ufak tefek yanlış anlaşmalarda problem yaşıyoruz onları da çözüyoruz.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.