İÇME SUYU HATLARINA GENEL BAKIM

İÇME SUYU HATLARINA GENEL BAKIM

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Düzce merkeze bağlı bütün mahallelerin su ihtiyacını karşılayan ana hatlarda genel bakım yapılıyor.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, çeşitli çap ve cinslerdeki 675 kilometrelik içme suyu hattı ile Düzce'nin içme suyu ihtiyacını karşılıyor.

Şehrin altyapısını kuvvetlendirmek, meydana gelebilecek büyük su arızalarını ve su kesintilerini önlemek, yıllardır değişmeyen içme suyu hatlarını yenilemek adına Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ana hatlarda geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

 

Selahattin Olcar Köprüsü?ne paralel olarak gerçekleştirilen polietilen içme suyu hattı yenileme çalışmaları kapsamında 11 mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılayan ana hatta 500'lük içme suyu borularıyla 400 metrelik bir çalışma gerçekleştirildi.

Ardından Karaca, Koçyazı, Beyciler, Çavuşlar, Sancaklar, Çamköy, Karacahacımusa, Yeni Mahalle ve Fatih Mahallelerinde su kesintilerine sebep olan arıza için de çalışmalar başlatıldı.

9 saatte tamamlanacağı ön görülen çalışmalar, 6 saatte tamamlanarak söz konusu mahallelerde su kesintilerine sebep olan arıza giderildi.

Düzce Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Düzce'nin içme suyu kalitesini arttırmak adına başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında tahrip olan, uzun yıllardır yenilenmeyen ana hatlara öncelik vererek asbest boruları polietilen ile yenilemeye devam ediyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.