TARİHİ MEYDAN YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

TARİHİ MEYDAN YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR

Düzce Belediyesi Konuralp?in turizm açısından gelişimine katkı sağlamak amacıyla yatırımlarına devam ediyor. Eski Meydan ismiyle anılan Sosyal Tesislerin önündeki alan yapılan çalışmalarla yeni görünümüne kavuşacak.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Konuralp?te Eski Meydan olarak bilinen ve oldukça bakımsız haldeki alanı yenileme çalışmalarına başladı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş?in de yakından takip ettiği çalışmalarda yeni taşlarla döşenecek zemini kaldırma çalışmaları başladı.

Sosyal Tesisin de bulunduğu alan içerisinde konumlandırılan Atatürk büstü ve Türk Bayrağı da çalışmalar sırasında zarar görmemesi için koruma altına alındı.


TARİHİ MEYDAN YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞUYOR paylaşan: duzcetv

Meydan ve çevresinde yapılan çalışmaların tamamlanması ile Konuralp?in tarihi meydanı gerek turistik açıdan gerekse bölgede yaşayan vatandaşlar için bir yaşam alanı olmaya hazırlanıyor.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de yerinde incelediği çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve meydanın yapımı konusunda çeşitli talimatlarda bulundu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de devam eden düzenleme ve onarım çalışmalarının kısa sürede bitirileceğini belirtti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.