ADA TIP 1 YIL SONRAYA HAZIRLANIYOR

ADA TIP 1 YIL SONRAYA HAZIRLANIYOR

Sakarya özel Ada Tıp Hastanesi yeni cihazları ve kaliteli hizmeti ile Sakarya ve çevre illere hizmet vermeye devam ediyor. Genel Müdürü Ozan Aydınlar hem hastanenin işleyişi hem de yeni bina hakkında açıklamalarda bulundu. 

Sakarya Özel Ada Tıp Hastanesi Genel Müdürü Ozan Aydınlar, Sakarya?da sağlıktaki alt yapı eksikliğini hastaneye kazandırılan son teknolojideki cihazlarla gidermeye çalıştıklarını söyledi, Ada Tıp?ın misyon ve vizyonunun kaliteli hizmet  olduğunu belirtti.


ADA TIP 1 YIL SONRAYA HAZIRLANIYOR paylaşan: duzcetv

 Aydınlar, ? Sağlık alanında çok önemli bir görevi ifa ettiğimizi sizler de biliyorsunuz. Bizden öncelikle beklentilerin hangi boyutta olduğuna bakmak lazım. Sakarya?da ciddi anlamda özel sağlık sektöründe teknolojik alt yapıda bir eksiklik vardı bunu tespit ettik. Bu ihtiyaçlar çerçevesinde de bu halka öncelikle neler verebiliriz. Sakarya halkı ve çevre il ve ilçelerindeki insanların eksiklerini paylaşalım. Kaliteli hizmeti yerinde verebilme misyon ve vizyonu ile yola çıktık. Bu anlamda ciddi alt yapı çalışmaları yaptığımız gibi fiziki anlamda da en iyisi için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. En büyük yatırımımız ameliyathanelerimize yaptık. Cihazlarımızı yeniledik. Hepsi üst düzey cihazlar.? Dedi.

Yeni yapılanan doktor kadroları, teknolojik altyapı yatırımları ve akıllı bina teknolojisi ile inşa edilen yeni  binanın önümüzdeki yıl tamamlanacağını belirten Aydınlar,  ?Sadece özel sektörde değil de kamu il birlikte sağlık hizmetini bir noktaya getirmek için uğraşıyoruz.? Diyerek 1 yıl içinde halka daha kaliteli hizmet veren bir kurum olacaklarını ifade etti.

Önümüzdeki yıl hizmete girmesi planlanan hastane inşaatının bitmesiyle Sakarya ve bölge halkına daha kaliteli hizmet vermeyi hedeflediklerini vurguladı.

 

 

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.