FATİH ERBAKAN DÜZCE’YE GELİYOR

FATİH ERBAKAN DÜZCE’YE GELİYOR

 SP İl Başkanı Gökdemir ilçe kongrelerinin sürdüğünü belirterek "15 Ocakta Yığılca'da ilçe kongrelerimizi başlatmıştık. 31 Mart 2012 günü saat 14:00'te de Akçakoca İlçe kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremize Dr. Muhammet Fatih Erbakan da katılacak. Nisan ayında Cumayeri ve Çilimli, Mayıs ayında da Gölyaka, Gümüşova ve Kaynaşlı ilçemizin kongrelerini gerçekleştireceğiz. Haziran ayının sonunda da merkez ilçe kongremizi yapacağız. Yarın Akçakoca Belediyesi nikah salonunda gerçekleşecek olan kongremize tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz" dedi.

   Milli görüş belediyelerin AK Partili belediyelerden daha başarılı olduğunu iddia eden Gökdemir, "En son seçim itibari ile yerel yönetimlerin 3. yılındayız. Dün bunu idrak ettik. 2004 yılında yerel yönetimler anlamında iktidara gelen AK Parti belediyelerin hizmetlerine baktığımızda geçmişte bizim milli görüş belediyelerinin yaptıkları hizmetlerin yarısına erişemediklerini görüyoruz. Yani mukayeseli bir örnek vermem gerekirse, Şuan ki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanıydı. Büyükşehir belediye başkanı olmadan önce İstanbul'a hizmet gelmiyordu. Yolsuzluk kokusu da İstanbul'u sarmıştı. Böyle bir atmosferde büyükşehir belediye başkanlığını CHP'den devralan Refah Partisi Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan akmayan suları akıttı, dağ gibi çöpleri temizledi, çeşitli vergiler adı altında toplanan paraların hizmete dönüşmesini sağladı. Biz sadece şehirleri imar etmedik, gönülleri de imar ettik. Sosyal ve kültürel anlamda hizmetleri başarıyla sunmayı başardık. Aynı zamanda halk meclisleriyle mahallelere gidip sorunları dinledik. Sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapmadı bunu. Sakarya'da Aziz Duran, Düzce'de Ruhi Kurnaz, Yeniçağ'da Ömer Sayın, Gerede'de Ömer Baygın, Ankara'da şuan dada aynı görevi sürdüren Melih Gökçek destanlar yazmıştı. O tarihlerde borçlarını tamamen ödeyen belediyeler, şimdi de aşağı yukarı aynı isimler var. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Belediyesi şuanda en borçlu 2. belediye durumunda. Geçmişte Refah Partili belediye başkanları borçlarını ödeyebiliyordu. Bütün AK Partili Belediye Başkanlıklarının borç batığında olduğunu bu örnekle göstermek istedim. Bunlar zihniyet meselesi gömlek farkıdır" diye konuştu.

4+4+4'e eğitim sisteminin kanunlaşmasını desteklediklerini belirten Gökdemir, "Biz sorunlu bir muhalefet değil, sorumlu bir muhalefet anlayışı içerisindeyiz. Takdir eden bir muhalefet zihniyetindeyiz. İktidar partisi sınav sistemlerini bir türlü rayına oturtamadı. Bu yaptığı şey güzeldir ancak içini doldurması lazım. 4+4+4'ü biçimsel manada destekliyoruz, ancak içinin doldurulmasını istiyoruz. Halen 50 kişilik sınıflarda ders verilmesini eleştireceğiz tabi. Bu iktidarın tek düze bir eğitim programları yok. Taşımalı eğitim sistemi ilkel şartlarda sürüyor. Öğretmensizlikten boş geçen dersler var. Bunları yapacak eğitim kadrolarına da ihtiyaç var. Eğitim politikalarını biran önce kendi insanımıza yaraşır bir şekilde düzenlenmesi gerekiyor" şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.