Trabzonspor 0-1 Galatasaray

Trabzonspor 0-1 Galatasaray

CANLI ANLATIM

2. dakikada Cavanda'nın ceza sahası içine ortasında Marko Marin'in kafa vuruşunda kaleci Muslere topu iki hamlede kontrol etti.

19. dakikada Trabzonspor savunmasında oluşan karambolde topu önünde bulan Hakan Balta'nın sert vuruşunda kale sahası içinde bulunan Mustafa Yumlu'ya çarpan top kornere çıktı.

32. dakikada Constant'ın sol kanattan ortasında ceza sahası içinde Marko Marin'in kafa vuruşunda top kaleci Muslera'da kaldı.

40. dakikada Marko Marin'in derinlemesine pasında kaleci Muslera ile karşı karşıya kalan N'Doye'nin aşırtma vuruşunda top yandan auta çıktı.

54. dakikada N'Doye ceza alanına girer girmez pasını sağ çaprazdaki Marin'e verdi. Marin bıraktığı topu alan Erkan'ın vuruşunda meşin yuvarlak üst direkten döndü.

59. dakikada M'Bi'nın pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Marin'in vuruşunda meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı.

63. dakikada Yasin'in pasında topla buluşan Sinan'ın ceza sahası dışında sert vuruşunda top sağ kale direğine çarparak oyun alınan döndü.

83. dakikada Bilal Kısa kullandığı serbest vuruşta top kalesi sahası içine gönderdi. Onur'un yumrukladığı top M'Bia çarparak ağalara gitti. 1-0

STAT: Avni Aker
HAKEMLER: Cüneyt Çakır xx, Bahattin Duran xx, Tarık Ongun xx
TRABZONSPOR: Onur xx, Cavanda xx, Mustafa xx, Douglas Franco xx, Constant xx (Salih Dursun dk. 78 x), Okay xx, M'Bia xx, Özer xx (Cardozo dk. 73 x), Marko Marin xx, Erkan Zengin xx (Yusuf Erdoğan dk. 68 x), N'Doye x
YEDEKLER: Esteban, Medjani, Mehmet Ekici, Aykut Demir
TEKNİK DİREKTÖR Shota Arveladze
GALATASARAY: Muslera xx, Jason Denayer xx, Semih Kaya xx, Hakan Balta xx, Lionel Carole xx, Bilal Kısa xx, Jose Rodriguez xx, Yasin Öztekin xx (Sabri dk. 90+3 ?),Sneijder xx, Podolski x (Sinan dk. 61 x) , Burak Yılmaz x (Umut Bulut dk. 64 x)
YEDEKLER: Cenk Gönen, Koray Günter, Olcan Adın, Jem Paul Karacan
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu
GOL: M'bia (dk. 83 k.k) (Trabzonspor)
SARI KARTLAR: Constant, M'Bia (Trabzonspor), Semih (Galatasaray)

 

Hamzaoğlu: 'Şansa kazandık'

 

 

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, zor bir takıma karşı oynadıklarını belirterek, "Maçtan önce belirlediğimiz strateji doğrultusunda oyuncularımız oynadı. Zor zeminde iyi mücadele oldu. Trabzonspor'u da tebrik ederim. Bu akşam şansa kazandık. Bir sürü top direkten döndü. Allah bize yardım etti. Bugün şansa kazanmış olduk" dedi.

Hamzaoğlu, maçtan önce takımdan ayrılacağı yönünde ortaya atılan iddiaların sorulması üzerine ise şu ifadeleri kullandı:

"Ben hiç bir yere gitmiyorum. Herkes gitmemden çok memnun olacak ama ben bir yere gitmiyorum. Mücadeleden hiç bir zaman kaçmadım bundan sonra da kaçmayacağım. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Ben kötü hocayım takımımız hocasız 3 kupa kaldırdı. Trabzonspor maçını kazandı. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Onun da üzerine çok geliyorlar. Üzülüyorum ama kendi adıma değil konuşanlar için üzülüyorum. Biz yolumuza devam ediyoruz."
Hamza Hamzaoğlu, kendisine yöneltilen bu sorunun ardından başka soru almayarak basın toplantı odasından ayrıldı. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.