JANDARMADAN 2 OPERASYON

JANDARMADAN 2 OPERASYON

Düzce İl Jandarma Komutanlığınca Gölyaka Açma Köyünde 3 şüphelinin evinde uyuşturucu madde, ruhsatsız av tüfeği ve muhtelif çaplarda fişek bulunduğu ihbarı üzerine yaptığı operasyonda, hem uyuşturucu hem silah ele geçirildi.


JANDARMADAN 2 OPERASYON paylaşan: duzcetv

 

Düzce İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Gölyaka İlçe Jandarma Ekiplerince 3 şüphelinin evinde yapılan aramada, 668 gram kubar esrar, 415 kök kenevir, 7 adet uyuşturucu madde kullanmak üzere hazırlanmış kova tabir edilen düzenek,223 gram kenevir tohumu,2 adet ruhsatsız av tüfeği ve 28 adet muhtelif çapta fişek ele geçirildi. Şüpheliler hakkınmda yasal işlem başlatıldı.

KAÇAK AKARYAKITA DARBE

Ayrıca, İl Jandarma Komutanlığınca, Beyköy?de  2 şahsa ait işyerinde kaçak akaryakıt ve faturasız madeni yağ bulundurulduğu bilgisinin alınması üzerine Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü EPDK görevlileri ve merkez ilçe jandarma komutanlığı ekiplerince şüphelilere ait işyerinde gerekli incelemeler yapıldı.

Yapılan incelemelerde ulusal marker cihazı ile yapılan ölçümde geçersiz sonuç veren 24.500 litre akaryakıt ve 29.652 faturasız madeni yağ ele geçirildi, olay şüphelileri hakkında yasal işlem başlatıldı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.