FİLENİN PRENSLERİ GELECEK VAADETTİ

FİLENİN PRENSLERİ GELECEK VAADETTİ

Belediyespor Erkek Voleybol Takımı lige mağlubiyetle başladı. Bu sezon yeni takımla yeni sezona başlayan Düzce Belediyespor sesonun açılış maçında evinde sahasında misafir ettiği PTT Spor Kulübüne 3-1 yenildi.

Türkiye Voleybol Erkekler 2. ligine çıkarak  A grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor kendi evinde misafir ettiği ligin güçlü ekibi PTT Spor kulübüne iyi mücadele etmesine rağmen yenilmekten kurtulamadı. Güçlü rakibi karşısında birde set alan Belediyespor erkek voleybol takımı maça hızlı başlamasına karşın rakibi PTT?ye ilk seti 26-24 kaybetti.

 İkinci sete başarılı başlayan ve kaybettiği ilk setin ardından ikinci seti 25-21 kazandı. Üçüncü sette de PTT ağırlığını iyice hissettirerek 25-17 aldı.

Son sette de iyice maça ağırlığını koyan güçlü rakibi karşısında 4. sette çok iyi bir oyun ortaya koyan Belediyespor bu seti uzatmayı başardı. Ancak ligin deneyimli ekibi karşısında uzatmada 28-26 yenilmekten kurtulamadı.

Belediyespor Erkek Voleybol takımı ligin ilk maçında ligin deneyimli ve güçlü ekibi PTT karşısında oynadığı oyunla gelecek vaat ederken takımın gelecek maçlarda uyumunun ortadan kalkmasıyla başarılı sonuçlar alması içten değil.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.