YUNUSLARIN DİKKATİ ZEHİR TACİRLERİNİ DURDURDU

YUNUSLARIN DİKKATİ ZEHİR TACİRLERİNİ DURDURDU

Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü?ne bağlı Motosikletli Yunus timleri 3 ayrı şüpheli şahıs üzerinde yaptıkları aramalarda bir miktar sentetik uyuşturucu hap, bonzai, özel yapım bıçak ve bir tabanca yakaladı.  Uyuşturucu maddelere bıçak ve tabancaya el koyulurken yakalanan şahıslar gözaltına alındı.

Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Müdürlüğü?ne bağlı Yunus Timleri,  tatil günüde de zehir tacirlerine geçit vermedi. Timler,  şehrin çeşitli yerlerinde şüphe üzerine durdurdukları üç şahıstan uyuşturucu madde, özel yapım bıçak ve tabanca ele geçirdiler. İlk  olayda T.G. isimli şahsın hareketlerinden şüphelenen Yunus timleri T.G.?nin üst aramasında bir bıçak ve bir miktar sentetik hap yakaladı. Bıçağa ve sentetik haplara el koyan ekipler, T.G.?nin de ifadesi alınmak üzere emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bir diğer olayda ise Bankalar Sokakta C.F.B isimli şahıstan şüphelenen Yunus timleri yaptıkları üst aramasında poşet içinde bir miktar Bonzai maddesi ele geçirdiler. Yunus timleri ele geçirilen Bonzai İle birlikte şahsı ifadesi alınmak üzere Kaçakcılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesine teslim ettiler.

Diğer olayda ise İstanbul Caddesi üzerinde şüphelendikleri Ş.E.Y. isimli şahsı durduran Yunus Timleri, şahsın üzerinde yaptıkları aramada 7.65 mm tabanca yakaladılar. Tabancaya el koyan Timler, Ş.E.Y.2nin ifadesi alınmak üzere şube ekiplerine teslim ettiler.

Yetkililer ise; Düzce?de Emniyet Müdürlüğü Ekiplerinin suç ve suçlulara yönelik yaptıkları hassas çalışmalar sonucunda son yıllarda suç oranlarında düşüşün olduğunu belirterek, suçların önlenmesi için Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin suç ve suçlularla mücadele için yoğun çalışmalarına devam edecekleri belirtildi.     

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.