KAMU GÖREVLİLERİ,SİYASİLER,İŞADAMLARI VAR!

KAMU GÖREVLİLERİ,SİYASİLER,İŞADAMLARI VAR!

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Sakarya merkezli olarak 'sahte evraklarla tabanca ruhsatı alınmasıyla' ilgili aralarında Düzce'nin de olduğu 12 ilde yaptığı operasyonda gözaltına alınanların sayısı 83?e yükseldi

Cumhuriyet Başsavcılığı'nın izniyle Sakarya merkezli olarak 'sahte evraklarla tabanca ruhsatı alınmasıyla' ilgili olarak H.Y. ve C.E.'nin çete liderliğini yaptığı İstanbul, Sakarya, Kocaeli, Kayseri, Bolu, Balıkesir, Edirne, Tekirdağ, Çanakkale, Yalova  Düzce ve Trabzon'da eş zamanlı olarak operasyon yaptı.

12 ilde yapılan eş zamanlı operasyonda, ilk etapta aralarında bazı kamu görevlileri, işadamı ve bazı siyasi partilerin ilçe teşkilatlarında görevli siyasilerin de bulunduğu 11 kişi Sakarya'da, 57 kişi de 11 ayrı ilde olmak üzere 68 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturmanın ilerleyen saatlerinde gözaltı sayısı 83?e yükselirken, ele geçirilen tabanca sayısı ise 71 olarak açıklandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin taşıma ruhsatı almaya uygun olmayan kişilere evrakta sahtekarlık yaparak taşıma ruhsatlı silah almalarını sağladıkları, bu amaçla da Edirne'nin Keşan ilçe Emniyet Müdürlüğünün sistemine girerek taşıma ruhsatlı silah ruhsatı almalarını sağladıkları öne sürülürken emniyet müdürlüğünde üç gün sorgulanan 83 şüpheli bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.