DÜSİAD, TUSKON'UN GENEL KURULUNA KATILDI

 DÜSİAD, TUSKON'UN GENEL KURULUNA KATILDI

 Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'nun (TUSKON) 4. Olağan Genel Kurulu İstanbul WOW Otel'de yapıldı. Genel Kurula Türkiye'nin 81 ilinden yaklaşık 8 bin kişi katılım sağladı.

TUSKON 4.Olağan Genel Kuruluna Düzce'den DÜSAİD Başkanı Eyüp Çakır, MÜSİAD Başkanı ve DÜSİAD üyesi Selçuk Sönmez, DTSO Meclis Başkanı Nusret Özsoy, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül ve 20 kişilik DÜSİAD üyesi de katıldı.
TUSKON 4.Genel Kuruluna katılan Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) Başkanı ve MARİFED Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Çakır genel kurul hakkında açıklamalarda bulundu. Çakır, "Bugün ülkemizde büyüme özel sektör eliyle gerçekleştirilmektedir. Türk girişimcisi artık büyük düşünmekte, bütün dünyayı faaliyet alanı olarak görmekte ve değişen şartlara uyumu ile dikkat çekmektedir. Yatırımcılarımız, girişimcilerimiz, gerek yurt içi gerek yurt dışındaki iftihar kaynağı olan çalışmalarıyla, devletin önünde gitmektedir. Türkiye böylelikle küresel bir güç olma hedefini aşama aşama gerçekleştirmektedir. Bizlerde DÜSİAD olarak bu oluşumun içerisinde olmaktan gurur duyuyoruz" dedi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.