YUVAKURAN: İLK HEDEF PTT LİGİ

YUVAKURAN: İLK HEDEF PTT LİGİ

Düzcespor'un yeni teknik direktörü Semih Yuvakuran şehre gelerek takımla ilk idmanına çıktı. Yuvakuran ilk olarak futbolcular ile tanışıp onları dinledi. Daha sonra ilk idmanını yaptırdı.


YUVAKURAN İLK HEDEF PTT LİGİ paylaşan: duzcetv

 

Düzcespor?un Yeni Teknik Direktörü Semih Yuvakuran ilk açıklamasını bugün yaptı. Yuvakuran Düzce'ye para için değil başarı için geldiğini, hedefi olmayan hiç bir takımla çalışamayacağını ifade etti.

Yuvakuran, "Düzcespor'u Bursa'da izledim ve kaliteli bir takım olduğuna inanıyorum, yalnızca daha fazla çalışmamız gerekiyor. Futbolcu kardeşlerimin potansiyelinin bu olduğuna inanmıyorum. Ben Düzcespor'un daha iyi yerlere gelmesi için buradayım, düzelmeyecek hiç bir şey yoktur. Bunun için de herkesim bana yardımcı olmasını istiyorum. Erzurum maçı bizim için bir başlangıç olacak, bu maçı alırsak daha motive bir şekilde takımı layık olduğu yerlere çıkarıcağımıza inancım tamdır. Biz elimizden gelenin fazlasını yaparak Düzcespor'u PTT 1.lige kadar çıkarmayı arzuluyoruz" dedi.

"BURAYA PARA İÇİN GELMEDİM.."

Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in kendisine çok olumlu ve sıcak davrandığını da belirten Semih Yuvakuran, hedef yukarılarda ise takımın yanında olduğunu belirtti.

 Yuvakuran, "İlk etapta 1.5 yıllık anlaşma yaptık ancak benim hedeflerim büyük. Buraya gelirken bana ne istiyorsun dediler, bende siz ne istiyorsunuz dedim. Parayı hiç konuşmadık bile. Eğer kümede kalma hedefinde iseniz ben yokum, hedef daha yukarılar ise hep beraber bu takımın yanındayım ve hedefim şampiyonluk dedim. Başkanımız çok sıcak davrandı ve başarılı olduğumuz müddetçe burada olacağız, hedefler büyük ve uzun yıllar Düzce'de kalmak istiyorum" şeklinde konuştu.

"TAKIMI İYİ YÖNDE DESTEKLEYİN, HEP BİRLİKTE ŞAMPİYONLUK YAŞAYALIM"

Düzcespor Teknik Direktörü Yuva kuran, kimse ile kavga edecek biri olmadığını ifade ederek, hep birlikte hareket edilmesi halinde Düzcespor?un çok iyi yerlere geleceğine inandığını ifade etti.

Düzcespor taraftarına seslenen Yuvakuran, ? takımınızı olumlu yönde destekleyin, art niyet olduktan sonra bu takıma ancak çelme takarsınız başka bir şey olmaz. Yani hiç kimse art niyetli olmayacak, takıma tam destek verecek. Burada basına da çok büyük görevler düşüyor, takımı olumlu yönde yazılarla desteklerseniz başarı inanın hiç uzak değil. Benim kişiliğim belli, takımım da aynamız olacak, kimseyle kavga gürültü edecek biri değilim. Bu yüzden hep birlikte haraket edersek gerçekten söylüyorum bu takım çok iyi yerlere gelecek kapasitede futbolculara sahip" dedi.

"TEMPO DEVRE ARASINA KADAR EN ÜST DÜZEYE ÇIKACAK"

Yuvakuran Düzcespor'un layık olduğu yerde olmadığını söyleyerek şöyle konuştu:

"Takım çok tecrübeli bir takım ve tecrübeli abiler var, devre arasına kadar tempolarını ne kadar üst düzeye çıkarabilirsem önemli olan konu bu olacak. Ben futbolcuların performansını görebilmem lazım, salı günü bir testimiz var, kimin ne kadar formda olduğu belli olacak, tüm futbolcuların performans karnelerini ellerine vereceğiz. Bundan sonra da takımın eksik yönlerini düzeltip tempoyu yükseltmeye çalışacağız. Geldiğimiz ekibimle uzun zamandır tanışıyoruz ancak ilk kez çalışacağız. Çok tecrübeli arkadaşlar. Önemli olan benim onların bilgilerine inanmam"

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.