11 METRELİK OTOBÜSLER KULLANILMAYA HAZIR

11 METRELİK OTOBÜSLER KULLANILMAYA HAZIR

Düzce Belediyesi şehir içi ulaşımı daha da rahatlatmak amacıyla yüksek yolcu kapasiteli ?körüklü otobüsleri? hatta almaya hazırlanıyor. İlk etapta üç adet getirilen otobüslerin sayısı daha sonra arttırılacak. 


KÖRÜKLÜ OTOBÜSLER KULLANIMA HAZIR paylaşan: duzcetv


Düzce belediyesinin ulaşım master programı içinde yer alan şehir içi yolcu taşımacılığını seri hale getirmeyi amaçlayan otobüs hatlarına ilişkin çalışmalar uygulamaya geçiriliyor. Bu amaca yönelik olarak, yolcu kapasitesi yüksek, manevra kabiliyetli ?körüklü otobüsler? devreye alınıyor. Bunun için ilk etapta girişimi yapılan üç adet körüklü otobüs garaja çekildi ve hatta alınmadan önceki son hazırlıkları tamamlandı.


Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü?nün hazırladığı ulaşım planına göre hatta yeni alınan körüklü otobüsler yolcuların yoğun olduğu özellikler sabah ve akşam saatlerinde sefere dahil olacak. Hazırlanan programa göre körüklü otobüslerden biri Düzce merkez ve kalıcı konutlar arasındaki seferlere konulacak. İki adet otobüs ise Düzce Merkez ve Düzce Üniversitesi arasındaki hatta çalışacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.