KEŞİR?DEN SEÇMENE UYARI

KEŞİR?DEN SEÇMENE UYARI

Ak Parti Milletvekili adayı Ayşe Keşir,  1 Kasım seçimlerinde yurt içinde ve yurt dışında bir oyun önemine dikkat çekti. Keşir, seçim döneminde tek bir oyun bile ihmal edilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Ak Parti Milletvekili ve milletvekili adayı Ayşe Keşir 1 Kasım seçimleri yaklaşırken siyasetteki tek bir oyun önemine dikkat çekti. Seçim döneminde tek bir oyun bile ihmal edilmemesi gerektiğini dile getiren Keşir, vatandaşların ?benim bir oyumdan ne olacak? demeden sandığa gitmesini çok önemsiyorum? dedi.


KEŞİRDE SEÇMENE UYARI paylaşan: duzcetv

 

Keşir, ?Ben siyasetteki bir tek oya inanıyorum. O bir tek oy son derece kutsaldır. O anlamda biz bugün büyük bir seferberlik çağrısı yaptık teşkilatlarımızla. O bir tek oyun ihmal edilmemesi benim bir tek oyumdan ne olacak denmemesi açısından her vatandaşın hangi parti olursa olsun özellikle kendi seçmenimizin benim bir oyumdan ne olacak demeden sandığa gitmesini çok önemsiyorum.? Şeklinde konuştu.

 Yurt dışındaki seçmenlere de seslenen Keşir, yurt dışından gelen oyların yurt içi aritmetiği açısından bir hayli önemli olduğunu söylerken, bu konuda sık sık çağrıda bulunduğunu ve yurt dışındaki seçmenlerin oylarına sahip çıkmaları gerektiğini belirtti.

Keşir, ?Bununla beraber gördük ki geçen seçimde yurt dışından gelen oylar hayli belirleyici oldu. Yurt içi aritmetik açısından. Bu anlamda belki yurt dışında oy kullanmak fizikken zorluklar getirebiliyor oradaki seçmenlerimize ama özellikle onlarında bir tek oylarına sahip çıkmalarını o bir oyun demokrasinin namusu olduğunu bilmelerini istiyorum. O yüzden bu konuda sık sık çağrıda bulunup hatırlatmak istiyorum. Çünkü bizim bir hayli gurbetçimiz var. Bir o kadar da Düzceli yurtdışında var. O yüzden her gittiğimiz yerde de söylüyorum gurbetteki yakınlarıyla görüşmelerinde bu konuyu hatırlatmalarını rica ediyorum. 1 Kasım gelmeden oradaki oy kullanma süresi bitiyor. O yüzden bu çağrıyı önemsiyorum. ?ifadelerini kullandı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.