HEMŞEHRİLERİ GURUR DUYUYOR

HEMŞEHRİLERİ GURUR DUYUYOR

Aslen Geredeli olan, Düzce Valisi Ali Fidan, Kaymakamlık yaptığı yörelerde edindiği saha tecrübesi ile,Ankara bürokrasisinde edindiği deneyimlerini,  Düzce?nin biriken sorunlarının çözümünde başarıyla değerlendiriyor. Sıra dışı vali olarak Düzcelilerin gönlünü kazanan hemşehrilerinin başarılarıyla Boluluların da göğsü kabarıyor.

Göreve başladığı süre içinde özellikle yıllardır çözüm bekleyen Prefabrik okullar, 300 yataklı hastane inşaatı, Yığılca yolu, Samandere yolu,  Akçakoca Sarıyayla Barajı, adeta çürümeye terk edilen Şıralık spor tesisleri, depremden bu yana çözüm üretilmediği için madde bağımlılarının mekânı olan kalıcı işyerlerinin yeniden toplum yararına dönüşümü için hükümet ve yerel siyasetçilerle birlikte elinden gelen her şeyi yaptı yapmaya devam ediyor.


HEMŞEHRİLERİ GURUR DUYUYOR paylaşan: duzcetv

 

Hedef Düzce?yi ileri taşımak

 

Her fırsatta  hedefinin Düzce?yi daha ileri taşımak olduğunu dile getiren Ali Fidan, ?Her zaman vatandaşlarımızın arasında ve ulaşılabilir durumda olmaya, zorlaştırmayıp kolaylaştırmaya, bürokratik engelleri ortadan kaldırarak karşılıklı saygı ve işbirliği içinde, vatandaş odaklı hızlı ve etkin hizmet sunumunu sağlamaya gayret ediyorum. Devletin ilgi ve desteğine daha fazla muhtaç olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla, kimsesiz ve yetim çocuklarımızla, biçare kadınlarımızla, engelli ve yaşlı insanlarla öncelikli ve yakından ilgileneceğimizi özelikle vurgulamak istiyorum. Gelecek nesillere daha güzel ve yaşanılabilir bir Düzce bırakmak, eğitim, sağlık, gençlik ve spor, sosyal hizmetler, çevrenin korunması, turizm ve diğer tüm alanlarda ilimizi daha ileri taşımak öncelikli hedefimiz olacaktır.? şeklinde konuşurken, Fidan?ı takip eden Bolu basını da hemşerilerinin göğsünü kabartıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.