MEME KANSERİ BİLGİLENDİRME ETKİNLİKLERİNE DAVET

MEME KANSERİ BİLGİLENDİRME ETKİNLİKLERİNE DAVET

Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Düzce Valisi Ali Fidan'ı ziyaret ederek 1-31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı Etkinlikleri'ne Vali Fidan'ı davet etti. 


Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ulviye Dikmen ve yönetim kurulu üyeleri, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile birlikte Düzce Valisi Ali Fidan?ı makamında ziyaret etti.


Heyet, 1 - 31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı dolayısıyla Düzce Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Düzce Valiliği İl Sağlık Müdürlüğü KETEM iş birliğinde 18 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan "Meme Kanseri Bilgilendirme Etkinlikleri" hakkında Vali Fidan'a bilgi verdi. Ziyarette Vali Fidan ve Başkan Keleş de yakalarına kanserle mücadelenin sembolü halini alan pembe kurdelelerden taktı.


Vali Fidan ve Başkan Keleş, kanser hastalığına karşı farkındalık yaratacak her etkinliğin destekçisi olduğunu belirtirken Düzce Kent Konseyi Kadın Meclisi'ne de 1 - 31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı'na dikkat çektikleri için teşekkür etti.


18 Ekim Pazar günü Düzce Belediyesi önünden Anıtpark Meydanı'na gerçekleşecek kortej yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlik, 12:00 - 18:00 saatleri arasında Gençlik Merkezinde çeşitli etkinliklerle devam edecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.