HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Metek TOKİ?de bulunan Toplum Ruh Sağlığı merkezi bünyesinde tedavi gören hastalar el becerilerini görücüye çıkardılar. Halk eğitim ile işbirliği içinde hazırlanan el sanatları sergisi Vali Ali Fidan ve protokol üyeleri tarafından açıldı.

2012 yılında Metek TOKİ?de hizmete çılan Toplum Ruh Sağlığı merkezinde, hem tedavi görüp hem düzenlenen kurslarla kendilerini geliştiren hastalar, kurslarda yaptıkları el ürünlerini bugün açılan sergide görücüye çıkardılar.

Vali Ali Fidan, Jandarma Alay Komutanı Bilal Güvenir, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, daire müdürleri ve vatandaşların katıldığı açılışta Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Başhekimi Psikiyatri uzmanı Hüseyin Köksal merkez hakkında bilgi verdi, bu tür etkinliklerin hastalar üzerindeki olumlu etkilerinden söz etti.


HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER paylaşan: duzcetv

 

Düzce Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Zülfü Kılıç, psikososyal destek alan katılımcıların kendi ruh dünyalarını, sevgi ve dostluklarını kattıkları eserlerin konukların ilgisi ile daha da bir anlam kazandığını ifade etti.

Vali Ali Fidan açılışta yaptığı konuşmada, devlet ve idare olarak ihtiyacı olan vatandaşların yanında olmaya çaba gösterdiklerini söyleyerek,  toplu ruh sağlığı merkezinin daha da gelişmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Fidan, ?Toplumların gelişmişliği sadece ekonomi ile ölçülmez.Bunun yanında toplumda ihtiyacı olan tüm bireylere ulaşmak, devletin sıcak yüzünü, şefkat elini uzatmak artık bir gelişmişlik göstergesidir.Biz de devlet olarak ihtiyacı olan her vatandaşımızın yanında olmak istiyoruz. Evde bakım hizmetleri, bu merkezde sunulan hizmetler bunun örneğidir.Burada çok önemli bir hizmet ifa ediliyor.Burada  kardeşlerimize, ailelerine onları dışlamadan, tolum dışına itmeden destek vermek, topluma kazandırmak yönünde önemli bir gayret gösteriliyor.Bu merkezimiz 2012 yılında açıldı ama geliştirmek için uğraşıyoruz.Kursiyerlerimize daha iyi bir hizmet getirme çabamız var.? Dedi.

Konuşmaların ardından sergi açılış kurdelesi Vali Fidan ve protokol üyeleri tarafından kesildi.

Vali Fidan ve protokol üyeleri sergiyi gezerek eserleri incelediler, yetkililerden bilgi aldılar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.