TERMİNAL İHALESİ YENİDEN GÜNDEME GELDİ

TERMİNAL İHALESİ YENİDEN GÜNDEME GELDİ

Belediye Meclisi, Ekim ayı ikinci birleşimi için bir araya geldi. Toplantıda Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali içinde yer alan bölümlerin 10 yıl süre ile ayrı ayrı kiralanması için  Encümene yetki verildi.

Düzce Belediye Meclisi, 2015 yılı Ekim ayı ikinci birleşimi  Belediye Başkan Vekili Salih Keskinli başkanlığında gerçekleşti.

Toplantıda 20 gündem maddesi görüşüldü.

 

Ekim ayı ikinci birleşiminde Darıcı Mahallesi'nde yapımı devam eden Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali içerisinde yer alan eklentilerin komple işletilmek üzere 15 yıllığına  kiralanması için gerçekleştirilen ihaleye talep olmaması üzerine terminalin işletme ihalesi mecliste yeniden gündeme geldi.

Gündemin ikinci maddesinde ise Şehirlerarası ve İlçeler Otobüs Terminali içerisinde yer alan bölümlerin her birinin ayrı ayrı 10 yıl süre ile kiralanması için Belediye Encümenine yetki verilmesine oy çokluğuyla karar verildi.

 

İmar Komisyonunun bir önceki birleşimde çalışmalarına devam ettiği Azmimilli Mahallesi'ndeki blok nizam ve Beyköy yolu üzerinde yer alan kavşak düzenlemesi ile ilgili gündem maddesi ise karayollarının çalışması bittiğinde yeniden görüşülmek üzere ertelendi.

 

Ayrıca Konuralp'in Şehit Hüseyin Kıl, Şehit Kemal Işıldak, Çiftepınarlar, Şehit Bayram Gökmen ve Orhangazi Mahalleleri'nde  Toprak Koruma ve Arazi Kullanımı Kanunu'nun 13. maddesi uyarınca "Kamu Yararı Kararı" alınmasına  oy çokluğuyla karar verildi.

 

Toplantı sonunda  bir sonraki birleşimin 2 Kasım Pazartesi günü saat 18:00'de yapılmasına karar verildi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.