61 ATM YERİ İHALEYE ÇIKIYOR

61 ATM YERİ İHALEYE ÇIKIYOR

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünün hazırladığı ihale kapsamında 61 adet ATM yeri Açık Teklif Usulü arttırma ile 3 yıl süreyle kiraya verilecek. 


Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ihale ile merkez ve çevresinde belirlenen 61 adet ATM yerinden alınacak kira bedellerini belirledi. Buna göre açık arttırma usulü ile ihaleye girecek katılımcılar ihale şartnamesini Mali Hizmetler Müdürlüğü Sicil Servisinden temin edebilecek. İhale 20 Ekim 2015 Salı günü saat 10:00 ile 17:00 arasında Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası Encümen Salonunda yapılacak.


61 ATM YERİ İHALEYE ÇIKIYOR paylaşan: duzcetv

 


Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından açılan ihale ile banka ATM noktalarının bir araya toplanması sağlanacak ve ATM kabinleri Düzce Belediyesi tarafından hazırlanarak cihazın konulması ihaleyi alan tarafından yapılacak.
İhale kapsamında toplam 61 ATM noktasına yeniden yer belirlenecek. İhalenin uygulanması ile birlikte 6 tanesi Konuralp Mahallesinde yer alacak ATM?lerin dağılımı şu şekilde olacak:


Kültür Mahallesi Mansur Bayram Caddesi, Camikebir Mahallesi Rıhtım Caddesi, Güzelbahçe Mahallesi Telekom Yanı, Cedididiye Mahallesi Bolu Caddesi (Ticaret Lisesi Yanı), Cedidiye Mahallesi Belediye Hizmet Binası, Çamlıevler Mahallesi Carrefour Yanı, Kültür Mahallesi Krempark AVM Doğu Cephesi, Çiftepınar Mahallesi Çarşıiçi Caddesi (Belediye Sosyal Tesisi), Şerefiye Mahallesi Atatürk Bulvarı (Kavram Dershanesi Yanı), Uzunmustafa Mahallesi Hastane Caddesi (Sarar AVM Yanı), Kültür Mahallesi D- 100 Karayolu Üzeri (As Taksi Karşısı), Camikebir Mahallesi Hastane Caddesi (Yeni Hastane Karşısı).


İhaleye katılacaklardan istenen belgeler ticaret, sanayi odası ya da ilgili meslek kuruluşlarından faaliyette bulunduklarına dair belge, isteklinin tüzel kişi olması halinde noter tasdikli yeki belgesi ve imza sirkülerinin ibrazı, gerçek kişi olması halinde ise imza sirkülerinin ibrazı, vekaleten katılacak gerçek kişiler için noter tasdikli vekaletname ve imza beyannamesi, ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ve ortaklarca imzalı sözleşmelerin verilmesi olarak belirlendi.


İhaleyi alan katılımcılar karar tebliğinden itibaren 15 gün içerisinde sözleşmelerini yaparak Düzce Belediyesi tarafından kurulacak kabinlere kendi cihazlarını yerleştirebilecek. Belirlenen alanların kira bedelleri, 1.250,00 TL ile 1.750,00 TL arasında değişiyor. Katılımcılar yayımlanan ihale metni içerisinde belirlenen noktalardan alınacak kira bedellerini ayrıntılı bir şekilde öğrenebilir.
 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.