34 OTOBÜS İHALEYE ÇIKIYOR

34 OTOBÜS İHALEYE ÇIKIYOR

Düzce Merkez ile Üniversite arasında sefer yapacak 34 özel halk otobüsünün 10 yıl süre ile çalıştırılma hakkına ilişkin ihale şartnamesi yayımlandı.

Merkez ile Üniversite arasındaki güzergahta çalışacak 34 özel halk otobüsünün 10 yıl süre ile çalıştırılmasına yönelik hazırlanan ihale şartnamesi yayımlandı. Şartnameye göre ihale, 21 Ekim 2015 Çarşamba Günü saat 16:00?da Düzce Belediyesi Merkez Hizmet Binası Encümen Salonunda yapılacak.

Şartnameye göre ihaleye girecek olanların, tebligat adresi, gerçek kişiler için nüfus cüzdanı ve imza sirküleri, tüzel kişiler için yetki belgesi ve imza sirküleri, vekaleten katılacaklar için vekaletname ve imza sirküleri, ortak girişimlerde ise beyanname ve ortaklık sözleşmesi almaları gerekiyor.


34 OTOBÜS İHALEYE ÇIKIYOR paylaşan: duzcetv

 

Ayrıca tüzel kişiler için üye oldukları ticaret ve sanayi odasından kayıt belgesi, taahhütname ve kullanacakları araçların 0 kilometre olması halinde ruhsat fotokopisi getirmeleri isteniyor.

İhaleye ilişkin muhammen bedel KDV hariç 1.683.000,00 TL olup, geçici teminatı %3 oranında 50.490,00 TL, kesin teminat ise ihale sonucu ortaya çıkacak bedelin %6?sı olacak.

İhaleye katılmak isteyenler şartnamenin tamamını Düzce Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğünden temin edebiliyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.