DÜZCELİ KARATECİLER 20 MADALYA İLE DÖNDÜ

DÜZCELİ KARATECİLER 20 MADALYA İLE DÖNDÜ

 Pamukova ilçesinde Türkiye Karate Federasyonu 3. Bölge Temsilciliği tarafından düzenlenen klasman müsabakalarına Düzce adına katılan 30 sporcu 5 kulüp adına müsabakalarda boy gösterdi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karate takımı Antrenörü ve Milli Takımlar Antrenörü Mehmet Albayrak, yönetimindeki karateciler 20 madalya ile döndü.

Toplamda 400 karatecinin yarıştığı klasman müsabakalarında; Beyköy Belediyespor'dan Genç Bayan kategorisi 53 kiloda Hilal Er ikinci, Merve Çavdaro +59 kiloda üçüncü, Nalan Parlak +59 kiloda üçüncü, Sedanur Çavdaro Minik Bayan 35 kiloda ikinci, Edanur Çavdaro Minik Bayan 45 kiloda üçüncü olarak ilimize madalya getirdi.
Düzce Belediyespor'dan Muhammet Ziya İlhan Genç Erkekler +76 kiloda ikinci, Mustafa Murat Yıldız Erkeklerde 45 kiloda üçüncü oldu.
Albayrak Spordan, Mithat Can Zarifoğlu Minik Erkekler 30 kiloda birinci, Mustafa Gökhan Ödemiş ikinci, Hakan Dinar 35 kiloda üçüncü, Alper Yıldız Minik Erkekler 25 kiloda üçüncü, Pembenur Yeşilduman Minik Bayan 25 kiloda üçüncü, Melisa Aleyna Kurnaz 30 kiloda üçüncü, Sara Akafova üçüncü, Emin Serhan Tekin Genç Erkek 63 kiloda üçüncü, Muhammet Emin Gönül 70 kilo Genç Erkeklerde üçüncü oldu.
Gençlik Hizmetleri Spor Kulübünden Fatma Kılıç Genç Bayan 48 kiloda birinci, Hasret Rabia İtergen Yıldız Bayan 40 kiloda üçüncü, Şamil Akça Minik Erkekler 35 kiloda üçüncü, Deniz Alkan Yıldız Bayan 45 kiloda üçüncü olarak madalya sayısını 20'ye çıkardı.
Muhammet Albayrak, sporcuların her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirterek "Her maç bir tecrübedir. Her geçen gün daha da iyiye doğru gidiyorlar. Fakat sporcularımızdan Hatice Melike Yıldız, Yasemin Baş ve Asım Can Kiremitçi beklemediğimiz bir yenilgi alarak bizleri hayal kırıklığına uğrattılar" dedi.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.