DÜZCE'DE AMATÖR KULÜPLERE MALZEME YARDIMI YAPILDI

DÜZCE'DE AMATÖR KULÜPLERE MALZEME YARDIMI YAPILDI

 Malzeme yardımı Düzce Gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda Vali Vasip Şahin'in katılımıyla gerçekleştirildi. 

Düzce ASKF Başkanlığı'nda İkinci Amatör Lig ve Birinci Amatör Lig takımlarına malzeme yardımı yapıldı. 2011 - 2012 sezonunda Düzce Deplasmanlı İkinci Amatör Ligde mücadele edecek 11 ve Birinci Amatör ligde bulunan 11 takıma malzeme yardımı yapıldı. Malzeme Yardımı Düzce gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilirken törene Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık ve spor kulüpleri yöneticileri ile sporcuları katıldı.

Törende konuşan Düzce Valisi Vasip Şahin, "Biz size daha fazla yardım yapmak istiyoruz ama belirlenen bir bütçe oluyor. Biz de olandan vermeye çalışıyoruz. Yetmediğini de biliyoruz. Düzce, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüzle birlikte sportif alt yapı açısından önemli bir döneme girdi. Okullarda 6000'in üzerinde öğrencimiz spor yapmaya başladı. Bu sene kapalı spor salonu ve yüzme havuzunu bu yıl atacağız. Arsa sorununu çözdüğümüzde Gençlik Merkezinin ihalesini yapacağız" diye konuştu.
Ardından Kulüplere malzemeleri Düzce Valisi Vasip Şahin tarafından verildi. 2011 - 2012 sezonunda Düzce Deplasmanlı İkinci Amatör Ligde mücadele DÜZPAŞ Anadolu Gençlik, Hacıyakupspor, Yaylaspor, Üçyolspor, Çamlıspor, Üçköprüspor, 1934 Selamlarspor, Aziziyespor, Sancakspor, Yeni Vakıfspor ve Bakçeköyspor, Birinci Amatör lig ekiplerinden Gölyaka temsilcisi Kuyudüzüspor, Çilimli temsilcisi Dikmelispor, Hastanespor, Ağaköyüspor, Çilimli temsilcisi Pırpırspor, Düzce Gençler Birliğispor, Düzce Gençlik, Cumayerispor ve Koçyazıspor takımlarına forma, krampon, yağmurluk ve top yardımı yapılarak kulüplerin yüzü güldü.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.