AK PARTİ TAM TEŞKİLAT GAZETE DAĞITTI

AK PARTİ TAM TEŞKİLAT GAZETE DAĞITTI

AK Parti Düzce İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmaları kapsamında çıkartılan Düzce İstikrar Gazetesinin dağıtımı yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 AK Parti Düzce teşkilatları, AK Partinin 13 yıllık icraatlarının, seçim vaatlerinin ve Düzce Milletvekillerinin son 3 ayda yaptığı çalışmaları anlatan Düzce İstikrar Gazetesinin dağıtımı için önce toplantı yaptı. Toplantıda SKM Başkanı Şinasi Tuzluoğlu, ekiplerin gazeteyi dağıtacakları mahalle listelerini okuyarak AK Partiye gönül vererek dağıtıma gelen herkesi tebrik etti.

 

Düzce Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Fevai Arslan, Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin, teşkilat üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları ve gönüllülerden oluşan yüzlerce ekip, Düzce?nin mahallelerine giderek ev ev gazeteyi dağıttı.

Yoğun katılımın olduğu mahalle gezisi ile ilgili açıklamada bulunan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, ? Canla başla ilk günkü aşkla? diyerek başladıkları çalışmalarına tüm mahalleleri dolaşarak devam edeceklerini söyledi.

Keskin, ? 1 kasım seçimlerine çok az kaldı. Biz kapı kapı dolaşark hemşerilerimizin dertlerini dinleyerek hareket ediyoruz. 250 kişilik bir ekip bu çalışmaya katıldı. Akşama kadar bütün mahallelerini dolaşarak partimizin broşürlerini dağıtacaklar. Canla başla ilk günkü aşkla diye başladık.Biz hemşerilerimize güveniyoruz onlar da bize güvensinler.? Dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.