Dede Ve Torunlar Kaynaştı

Dede Ve Torunlar Kaynaştı

Bilim ve sanat merkezi öğrencileri, minik dahiler derslerin dışında da sosyal faaliyetlerde bulunuyor kendi elleriyle okul alanı içerisinde oluşturdukları bahçede sebze ve meyve yetiştiren minik dahiler Hilmi Çilingir Huzur evi sakinlerini ağırladıkları bahçelerinde onlara

Sebze ve meyve ikram ettiler. Okul Müdürü İkramettin Şahin'in tabiri ile"Dedelerini ağırlayan torunlar"onların ellerinden tutarak okulu gezdirip yapmış oldukları projeleri onlara anlattılar.

Okul gezisinin ardından yemek yiyen Dede ve torunlara Huzur evi sakini Ayhan Emek'te Söylediği Türk sanat müziği parçalarıyla eşlik etti.

Huzur evi sakinleri ise minik dâhilere göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek kendi elleriyle oluşturdukları bu bahçeyi çok beğendiklerini ifade ederek minik dâhileri tebrik ettiler. 

Programa katılan ve Minik dâhileri yapmış oldukları bu faaliyetten dolayı tebrik eden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer ise bir açıklama yaparak Bilim Ve sanat Merkezinin Bir il için çok önemli bir konumu olduğunu buradaki çocukların ise zekâ seviyesi yüksek şekçin çocuklar olduğunu belirterek "Onlar kimsenin aklına gelmeyen işleri yapıyorlar bugün de böyle güzel bir şey yaptılar Dedelerini burada ağırladılar ben özellikle bu konuda okul müdürünü ve yönetimini tebrik ediyorum" dedi.

Haber; Ozan Erdoğan


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.