AK PARTİ MUHTARLARLA BULUŞTU

AK PARTİ MUHTARLARLA BULUŞTU

AK Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Ayşe Keşir, muhtarlardan destek istedi, bölgelerindeki herkesin oy kullanmasını sağlamalarını talep etti. Keşir 3 aylık milletvekilli dönemlerinde sözlerini tutarak halka aralarında güven ortamı oluşturduklarını vurguladı.

AK Parti Milletvekilleri ve Milletvekili Adayları Fevai Arslan ile Ayşe Keşir, bugün Çilimli?de muhtarlarla kahvaltılı toplantıda bir araya geldiler. Toplantıya Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur da konu olurken, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz ve muhtarlar katıldı.


AK PARTİ MUHTARLARLA BULUŞTU paylaşan: duzcetv

Ak Parti Milletvekili ve 3. sıra adayı Ayşe Keşir yaptığı konuşmada, muhtarlarla işbirliğini son derece önemsediğini söylerken, muhtarlardan bölgelerindeki herkesin oy kullanmasını sağlamalarını istedi.

Keşir, ? Artık seçimde son virajdayız bu virajı sizlerle geçeceğiz. O virajda direksiyonu da 1 oyu ile seçmenler kullanacak. Keskin bir viraj geçiyoruz. 3 aydır yaşadığımız süreç Türkiye?nin siyasi istikrar ne kadar ihtiyacı olduğunu apaçık gösterdi.ben inanıyorum ki 2 kasımda huzur içinde Türkiye?ye birlikte uyanacağız. Oy kullanmayan kimse kalmaması noktasında sizden destek istiyorum.? Dedi.

Toplantıya katılan Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Ayşe Keşir?e övgüler yağdırdı, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğini belirtti.

Toplantı muhtarlarla sohbet havasında devam ederken, milletvekilleri talepleri ve sorunları dinlediler.Toplantının sonunda muhtarlar milletvekillerine plaket takdim etti.

Ak Parti 3. sıra Milletvekili Adayı Ayşe Keşir toplantı sonrası yaptığı açıklamada, muhtarla irtibat halinde olmak istediklerini belirtti, seçim gezilerinde özellikle kadınlardan edindiği intibahın sorun istemedikleri yönünde olduğunu ifade etti.

Keşir, ? kadınlarımız gelecekleri ile ilgili kaygı yaşamak istemiyorlar. Bu istikrarsızlığın ilk olarak mutfaklarına ve tencerelerine yansıyacağının farkındalar.Çünkü 50 yaş ve üstü kadınların geçmişten acı tecrübeleri var.Unutmadık o tüp, yağ kuyruklarını diyorlar. Onun için ben kadın seçmenleri çok önemsiyorum.? Dedi.

Muhtarlarla da paylaştığı, ? herkesin sandığa gitmesini sağlamamız lazım? düşüncesini tekrarlayan Keşir, kalan süreç için seçmenin kararını verdiğini ve bu süreçten sonra en önemli konunun bu olduğunu vurguladı.

Keşir, ? Bir oyun kıymetli olduğunu anlatmamız gerekiyor.Seçim stratejimiz bu yönde olacak.? Dedi.

İlk seçim kampanyası döneminde nisan ayından bu yana sahada olduklarını söyleyen Keşir, bu anlamda seçmenin güvenini kazandıklarının altınız çizdi, 3 aydır verdikleri sözleri tuttuklarının fark edildiğini belirtti.

Kendisi hakkında yapılan esprileri de paylaşan Keşir, ? 7 haziran sıcak bir tecrübe oldu. Biz o sıcak tecrübenin üzerine devam ettik.7 nisandan bugüne aslında hiç ara vermedik gibi.Ben seçim sabahı dahi esnafın kapısındaydım. Hatta benim için, söyleyin vekilinize seçim bitti ve seçildi artık gitsin demişlerdi. Ben sahada olmayı seviyorum. Sahada oldukça her gün yeni bir şeyler öğreniyorsunuz. O anlamda da seçmen noktasında ciddi bir güven oluştu.Sahada bu kadar rahatlık görüyorsak bunun bir parametresi de bizim 3 aylık performansımız. Seçmen 3 aydır ne söz verdik, sözlerimizin arkasında durmak için ne kadar çabaladık, bunu kısmen de olsa gördü.? Şeklinde konuştu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.