AK PARTİ KADINLARINA TEŞEKKÜR YEMEĞİ

AK PARTİ KADINLARINA TEŞEKKÜR YEMEĞİ

Ak Parti teşkilatı dün akşam milletvekilleri ile birlikte seçimde büyük çaba gösteren kadın kollarına ve kadın üyelerine teşekkür yemeği düzenledi. Yemekte kadınlar ? artık bakan istiyoruz? diyerek isteklerini dile getirdiler.

1 kasım seçimlerinde yüzde 70 oranında rekor bir oyla başarı sağlayan Ak Parti teşkilatı dün akşam kadın neferleri ile bir araya geldi. Erguvan tesislerinde düzenlenen yemeğe milletvekilleri de katıldı.


AK PARTİ KADINLARINA TEŞEKKÜR ETTİ paylaşan: duzcetv

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, kadın üyelere teşekkür etti, onların desteği sayesinde başarının geldiğini belirtti.

Milletvekili Faruk Özlü, önümüzdeki dönem daha çok çalışıp hep birlikte önemli başarılara imza atacaklarını söyledi.

Özlü, ? Düzce yüzde 70 oy oranı ile sayılı iller arasına girdi.Bu başarı sizlerin başarısı. Zirveye çıkmak zordur ama zirvede kalmak daha zordur.Önümüzdeki dönemde hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bize iletilen talepleri tek tek takip edip yerine getirmeye çalışacağız. Bir dahaki seçim 4 yıl sonra ama biz yarın seçim varmış gibi aynı şevkle çalışmaya devam edeceğiz.Bundan sonra daha çok çalışıp önemli işler yapacağız.? Dedi.

Milletvekili Fevai Arslan, kadınların seçim çalışmalarındaki çabalarından ötürü teşekkür etti, Düzce siyaset tarihinde bir rekor kırıldığını söyledi.

Milletvekili Ayşe Keşir ise , A Parti?de kadın erkek ayrımcılığı yapılmadığını vurguladı, seçim başarısında kadınların alın teri olduğunu belirtti.

Keşir, ? Hangi sokağa, hangi mahalleye, kahveye gittiysek hep yanımızdaydınız.Her birinizin saatler süren alın teri var. Partimizin kadınları evlere kapattığını söyleyenlerin şu fotoğrafı görmesini isterdim.Bu davada biz kadın erkek ayrımcılığı yapmıyoruz.Ben aday olduğumda bir fısıltı duymuştum.Kadından milletvekili olur mu diye. O sorunun cevabını bu salon verdi.? Şeklinde konuştu.

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Şinasi Tuzluoğlu ve Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar da birer konuşma yaparak kadın üyelere çalışmalara verdikleri katkılardan dolayı teşekkür ettiler.

Toplantıya katılan ilçe ve belde kadın kolları başkanları tek tek konuşarak milletvekillerine başarılar dilerlerken, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, kadın üyelerin adına bakanlık isteğini dile getirdi, gerekirse kadınlar olarak Ankara?ya kadar gideceklerini söylerken, kadınlar hep bir ağızdan ? artık bakan istiyoruz? dediler.

Toplantının sonunda Milletvekilleri Faruk Özlü ve Ayşe Keşir kadın üyelerle hatıra fotoğrafı ve sefie çektirmeyi de ihmal etmediler.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.