ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

ALPARSLAN TÜRKEŞ'İN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ

 MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz Alparslan Türkeş'in ölümünün 15'nci yıldönümü münasebetiyle bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Alparslan Türkeş'in ömrünü Türklüğün ebedi bekasına armağan ettiğini belirten Abdullah Danışmaz, "Gerçek bir lider olarak, Türk Milleti'nin gönlünde taht kurmuş olan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in bıraktığı miras ve emanet, inandığı dava yolunda göstermiş olduğu hedefler, ülkücü hareketin yolunu dün olduğu gibi, bugün ve yarında daima aydınlatacaktır" diye konuştu.
Dün olduğu gibi bugünde, Alparslan Türkeş'in söylemlerinin iyi değerlendirilmesi ve uygulanması gerektiğinin altını çizen Danışmaz, "Başbuğumuzun memleketimiz üzerinde oynanan oyunlar konusunda haklılığı her zamanki gibi içinde bulunduğumuz şu günlerde üzülerek ifade etmek gerekiyor ki bir kez daha ortaya çıkmıştır. Başbuğumuz Türkeş, milli birlik ve beraberliğimizi her durum ve şart altında vurgulamış, bunu yok etmeye çalışan içte ve dıştaki hainlere gereken cevabı vererek, hayatını ülkemizin çıkarları uğrunda harcamıştır. Bilge lider Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in bizlere emanet ettiği bu kutlu davayı, ülkücü camia olarak daima ileriye taşıyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu vesile ile Başbuğumuzun şahsında tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.