ATLETİZM TAKIMI UMUT VERDİ

ATLETİZM TAKIMI UMUT VERDİ

 Atletizm Geliştirme Projesi 1. Kademe Kros Yarışması Bolu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Karaçayır Spor Kompleksinde oluşturulan kros parkurunda gerçekleştirildi. Düzce'nin de içinde bulunduğu 8 farklı ilden yaklaşık 300 sporcunun katıldığı yarışmalarda dereceye giren sporcular ve takımlar yarı finale yükseldi. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Sporcuları ilk defa kros yarışmasına girmelerine karşın 5. oldu.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm Antrenörü Meral Şahin, " Sporcularımız daha yeni seçildiler ve kendilerini böyle bir yarışmanın içinde buldular. İlk 4'e giren takımlar Eskişehir'deki yarı finale gidecekti. Biz 5. Olduk ve bu hakkı kaybettik ancak yine de sporcularımızın önümüzdeki yıl daha iyi derece getireceğini şimdiden görmüş olduk" ifadelerini kullandı.
Yarışma sonucunda kendi kategorilerinde ilk 4 dereceyi elde eden ferdi sporcular ve il takımları, önümüzdeki günlerde Eskişehir'de düzenlenecek yarı final yarışmasına katılma hakkı elde etti.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.