DÜZCE ŞÜKRAN ÖNEY ANAOKULU'NDAN GİDEN BAĞIŞLAR VAN'A ULAŞTI

 DÜZCE ŞÜKRAN ÖNEY ANAOKULU'NDAN GİDEN BAĞIŞLAR VAN'A ULAŞTI

 Şükran Öney Anaokulu 2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı için kardeş okul olarak belirledikleri Van İli Pirgarip Köyü İ.Ö.O Anasınıfına hazırlanmış oldukları yardım kolileri geçtiğimiz hafta gönderilmişti. Gönderilen yardım kolileri ise yerine ulaştı. Kendilerine gönderilen kırtasiye malzemelerini öğrenciler araçtan tek tek okullarına taşıdılar. Mutlulukları gözlerinden okunan Vanlı minik öğrenciler Şükran Öney Anaokulunda ki arkadaşlarına çok teşekkür ettiler.


Şüran Öney Anaokulu Müdürü Emine Taşlı "Talihsiz deprem ile sarsılan Van ilimizde bulunan Pirgarip Köyü İlköğretim Okulunu Kardeş okul olarak belirlemiştik. Kardeş okulumuz müdür ve öğretmenleri ile görüştüğümüzde deprem yardımlarında en çok kıyafet ve temizlik maddesi geldiğini bu nedenle okullarında kırtasiye malzemesi ihtiyaçları olduğunu vurgulamışlardı. Okul olarak 17 kolilik kırtasiye ve oyuncak kolilerimiz yerine ulaştı bundan dolayı çok mutluyuz. Biz gidemedik ama ordaki meslektaşlarımız çocuklarının mutluluklarını fotoğraflamışlar bizle paylaştılar bizlerde çok mutlu olduk" dedi.
Minik yüreklerden arkadaşlarına 834 adet kurşun kalem, 34 adet sulu boya takımı, 97 adet 12'lik kuru boya takımı, 58 adet 12'lik pastel boya takımı, 20 paket oyun hamuru seti, 13 adet keçeli kalem seti, 19 adet kalem kutusu, 27 adet tırtıklı makas, 35 adet normal makas, 12 adet pilot kalem, 3 adet flüt, 1 adet satranç takımı, 5 adet cetvel takımı, 17 adet not defteri, 221 adet silgi, 86 adet kalemtıraş, 16 adet sözlük, 2 adet boya paleti, 55 adet yapıştırıcı, 35 adet bant, 16 adet A4 kağıdı seti, 32 adet boyama kitabı, 12 adet kaplık 55 adet hikaye kitabı, 143 adet defter, 46 paket elişi kağıdı, 3 adet klasör, 50 adet 10'luk fon karton, 65 adet 12'lik oluklu mukavva ve oyuncaklardan oluşan malzemeler gönderilmişti.İHA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.