ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN

ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN

İl Sağlık Müdürlüğü, Organ Bağışı Haftası? nedeniyle Krem Park AVM?de  organ bağışı standı açtı. Standta organ bağışı başvurusu alınırken şeker ölçümleri de yapıldı.

Ülkemizde her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında çeşitli etkinliklere sahne olan Organ Bağışı Haftası kapsamında Düzce?de de etkinlikler düzenleniyor.

 


ORGAN BAĞIŞINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN paylaşan: duzcetv

 

Organ Bağışı Haftası dolayısıyla İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı ve Düzce İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince ortaklaşa, Organ Bağışı, Koah, Obezite, Diyabet ve Hareketli Yaşam  konularında, halk sağlığını birey ve toplum olarak ele alınmasını sağlamak amacıyla bugün Krempark AVM? de stant açıldı.

Yılda bir hafta için bile olsa organ nakli açısından bağışın önemini vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında, Organ Bağışı ve naklinin yaygınlaştırılmasını, bilincin yeterince geliştirilmesini sağlamak, insanların kafasında bu konu ile ilgili sorular varsa bunlara cevap vermek, organ bağışında bulunmak isteyen vatandaşlara organ bağış kartı tanzim etmek ve dolayısıyla bir farkındalık oluşturmak hedefleniyor.

Bu kapsamda açılan standta organ bağışının önemine dikkat çeken broşürler dağıtılırken,Organ Bağışı Başvuruları alındı, standa gelen vatandaşların ücretsiz Şeker Ölçümleri de yapıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.