KUŞÇUOĞLU LASTİK HİZMETE GİRDİ

KUŞÇUOĞLU LASTİK HİZMETE GİRDİ

Kuşçuoğlu Grup Petlas bayi bugün törenle hizmete açıldı. Rasim Betir Bulvarı?nda yapılan açılışa siyasiler de katıldı.

Kuşçuoğlu Petlas Lastik Bayi bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Rasim Betir Bulvarında yapılan açılışa Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, meclis üyeleri ve iş dünyasından konuklar katıldı.

Kuşçuoğlu Lastik Yönetim Kurulu Başkanı Reşat Kuşçuoğlu açılış öncesi yaptığı konuşmada, Düzce?nin ekonomik anlamda kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla bu yatırımı yaptıklarını söyledi.

Kuşçuoğlu, ? Firmamız Kuşçuoğlu Lastik yüzde yüz Türk sermayesi olan Petlas bayiliğinin yanı sıra Dünya markası Donlop lastiğinin bayiliğini ve mutlu akü bayiliğini katarak hizmetlerine devam etmektedir. Kuşçuoğlu Grup olarak ilimiz ve Batı Karadeniz Bölgesine hitap eden bu ciddi yatırımdaki amacımız Düzcemize dışarıdan ekonomik anlamda maddi gelir sağlamak ve ilimizi Türkiye genelinde ön planda tutmaktır.? Dedi.

Açılışa katılan Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin de bir konuşma yaptı. Keskin, yatırımların yapılmadığı bir yerde insanların gelir seviyesinin düşük olacağını belirtti, şehrin kalkınması için bu tür yatırımlara ihtiyaç olduğunu ifade etti.


KUŞÇUOĞLU LASTİK HİZMETE GİRDİ paylaşan: duzcetv

Yapılan duaların ardından açılışa katılan konuklarla birlikte Kuşçuoğlu Lastiğin açılış kurdelesi kesildi. Hayırlı olsun dilekleri ile konuklar bayiyi gezdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.