AKÇAKOCA'DA MİNİK ELLER 60 KESTANE FİDANI DİKTİ

AKÇAKOCA'DA MİNİK ELLER 60 KESTANE FİDANI DİKTİ

 Kaymakam Mehmet Ünal, protokol üyeleri, okulları adına fidan dikmeye gelen öğrenci gurupları ile çok sayıda vatandaşın katıldığı dikim töreni Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Düzce Arıcılar Birliği, Akçakoca Ziraat Odası, Orman İşletme Müdürlüğü, Sarar İnşaat ve Kuyumculuk ile Döngelli Muhtarlığının sponsorluğunda Akçakoca Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinin organize ederek gerçekleştirilen dikim töreninde ormanların korunması için neler yapılmalı ve nasıl yapılmalı konusunda EML Öğrencisi Hakan Arıkan bir konuşma yaptı.
Uzun yıllar önce Akçakoca Kaymakamlığı yapan elim bir trafik kazasında yitirdiğimiz Efsane Vali Rahmetli Recep Yazıcıoğlu'nun oluşturduğu fidanlık alanda gerçekleştirilen 60 aşılı kestane fidanı dikim töreninin sunuşunu Felsefe öğretmeni Banu Turan yaptı.
Öğrenciler Saffet Uyar ve Ege Ünal şiir okuduğu, Defne Kabaoğlu'nun Atatürk'ten "İğde Ağacı" isimli bir anekdot sunduğu törende Mert Kaya ormanlar konulu bilgilendirmelerde bulundu. Topluca fidan dikiminin ardında yapılan etli pilav, ayran ikramı ile tören sona erdi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.