4-10 NİSAN POLİS HAFTASI

 4-10 NİSAN POLİS HAFTASI

  İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ile sohbet eden çocuklar, ziyaretin sonunda Polis köpeği Ares'in gösterisini izledi. 

Türk Polis Teşkilatının 167. kuruluş yıldönümü olması nedeniyle Merkez Anaokulu öğrencileri İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Minikleri İl Emniyet Müdürü Ali Gezer karşıladı. "Polis kimdir", "Polis ne iş yapar", "Trafik ve güvenlik" gibi birçok konularda bilgi sahibi olan öğrenciler yaptıkları tüm güzel hizmetlerden dolayı önce emniyet müdürü Ali Gezer'e daha sonrada kurumdaki tüm polis amca ve teyzelerine teşekkür ettiler.
Minikler Emniyet Müdürü Ali Gezer'in verdiği nasihatleri pür dikkat dinledi. Trafikten güvenliğe birçok nasihat veren Gezer, "Sizler bizim geleceğimiz açısından çok önemli bireylersiniz. O yüzden sizlerin hiçbir zarar görmemeniz için elimizden geldiğince çaba sarf ediyoruz. Sakın tanımadığınız kişilerin sizleri kandırmasına izin vermeyin. Herkesin verdiği çikolata ve şekeri yemeyin. Ailenizin haberi olmadan tanımadığınız kişilerin sizi bir yere götürmesine izin vermeyin. Özellikle trafik kurallarına uyun. Arabaların ön koltukları sizler için uygun değil, Kısa mesafede gidecek olsanız mutlaka arka koltuğa binin. Bisikleti trafiğe kapalı alanlarda ve kask takarak kullanın" dedi.
Anaokulu öğretmenlerine de teşekkür eden Gezer, "Sizlere bir hamur veriliyor ve siz bu hamuru şekillendiriyorsunuz. Sizlerin verdiği şekiller bir ömür boyu devam ediyor. Dolayısıyla çok zor ve meşakkatli bir iş yapıyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Sohbetin ardından çocuklar İl Emniyet Müdürlüğü bahçesinde Narkotik Polis köpeği Ares'in gösterilerini büyük bir hayranlıkla izledi.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.