DÜZCE BELEDİYESİ BİLGİ YARIŞMASININ ŞAMPİYONU ÖZEL YUNUSBEY İLKÖĞRETİM OKULU OLDU

DÜZCE BELEDİYESİ BİLGİ YARIŞMASININ ŞAMPİYONU ÖZEL YUNUSBEY İLKÖĞRETİM OKULU OLDU

 Düzce Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen merkeze bağlı ilköğretim okulları arasındaki genel kültür ve bilgi yarışması tamamlandı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile yapılan bilgi yarışmasının finalinde birinciliği Özel Yunusbey İlköğretim Okulu kazandı.

Heyecanlı ve çekişmeli geçen yarışmayı Düzce Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı da izledi. Kıyasıya geçen yarışmada, Özel Yunusbey İ.O. 85 puanla 1. İsmetpaşa İ.O. 80 puanla 2. Cumhuriyet İ.O. 75 puanla 3. Beyköy İ.O. 60 puanla 4. oldu.
Yarışma sonunda 1. 2. ve 3. olan okullara plaket, 1.olan öğrencilere notebook bilgisayar, 2. olan öğrencilere dijital fotoğraf makinesi, 3. olan öğrencilere kol saati, 4. olan öğrencilere dijital İngilizce-Türkçe sözlük ve çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Öğrenciler hediyelerini Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdulvahap Demirel'in elinden aldı.iha


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.