AKÇAKOCASPOR DA KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İÇİN KURBAN KESTİRDİ

AKÇAKOCASPOR DA KÖTÜ GİDİŞE DUR DEMEK İÇİN KURBAN KESTİRDİ

Akçakocaspor'da ard arda gelen kötü sonuçlar serilerine dur demek için kurban kesildi. Futbolcuların alnına ve ayakkabılarına kurban kanı sürüldü dualar edildi. 


Akçakocaspor'da ardı ardına gelen kötü sonuçlar serilerine dur demek için Akçakoca Şehir Stadında antrenman öncesi kurban kesildi, dua edildi. Akçakocaspor Kulüp Başkanı Hakan Solak, yaptığı açıklamada "Sezon başında yapmamız lazımdı. Bu arada bir çok sakatlıklar yaşandı. Adağımızı yerine getirmek için buradayız. Beyköy maçı öncesi bu kötü gidişi durduracağız. En kötü oynadığımız maç Dikilitaş maçı idi diğer maçlarda şansızlık yaşadık. Hocamızın sonuna kadar arkasındayız" dedi.

 


 

 

Akçakocaspor Antrenörü Selahattin Bal, "Sezona önemli bir deplasmanla başladık ve İstanbul'da şansız bir gol yedik. Ereğilispor?u 5-0'lık skorla başladık. İçerde oynadığımız maçlarda şansız bir şekilde kaybettik. Dikilitaş maçında 10 yılda oynadığımız en kötü maçı oynadık. Bu kötü gidişe son vermek için kurban kesiyoruz. İnşallah bu kötü gidişe dur diyeceğiz. En son Bartın'da oynadığımız skor iyi bir skor oldu. Beyköy maçında bu şansızlığı yeneceğiz" diye konuştu.
Bal, antrenör olarak bu takımın her zaman yanında olduğunu belirterek ??Artık bu gidişe son verip hem kendi kafamı, hemde yöneticilerimin kafasını kaldırmak istiyoruz. Güzel çalışıyoruz. 2 siyahi oyuncumuz var ancak Brezilyalı oyuncumuzla devre arasında anlaşma sağlayacağız" şeklinde konuştu.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.