TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ

Çilimli Topçular Mahallesinde 60 kişi sigarayı bıraktı. Düzce Halk Sağlığı Müdürlüğü sigarayı bırakan 60 kişiye teşekkür belgesi verdi.

Çilimli?de oturan Ramazan Altun?un Düzce Devlet Hastanesi?nde gördüğü tedaviyle tiryakisi olduğu sigarayı bırakması Topçular Mahallesindeki yaklaşık 60 kişiye örnek oldu.

Bunun üzerine mahalle sakinleri Düzce Üniversitesi ve Sağlık Müdürlüğüne giderek aynı yöntemle sigarayı bıraktı. Düzce Halk Sağlığı Müdürlüğü de mahallede sigarayı bırakarak örnek olan vatandaşlara teşekkür belgesi vererek ödüllendirdi.

 


TEŞEKKÜR BELGESİ VERİLDİ paylaşan: duzcetv

Düzce Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahir Arslan, etkinlikte yaptığı konuşmada Mart ayından buyana 1180 kişinin sigarayı bırakması için yardımcı olduklarını belirtti.

Arslan, ?Sigarayı bırakmak için bize müracaatların her geçen gün artması bizleri sevindiriyor. Mart ayından bu zamana sigarayı bırakma için ilaç dağıtılıyor. Şu ana kadar 1180 kişi sigaraya bırakmak için  başvurarak tedavileri sürüyor. Çilimli ilçemiz Topçular Mahallemizde de 60 kişi sigarayı bıraktı. Bizde kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu uygulananı topçulardan Çilimli ilçesine oradan düzce iline ve Türkiye?ye yayılmasını istiyoruz. Sigarasız günler diliyorum? dedi.

Sigarayı bırakan Ramazan Altun ise kızının teşviki ile bıraktığını söylerken, sigara içemlere de tavsiyelerde bulundu.  

Altun, ?Bırakabileceğime inanmıyordum. Doktora gittim. Tedavime ilk başladığımda doktor istediğin kadar sigara iç dedi fakat 10 gün içinde ilaçların etkisi ile sigaradan nefret ettim. 4 aydır sigara içmiyorum. Sigara içerken çok yoruluyordum şimdi ise dinlenme ihtiyacı hissetmiyorum? diyerek sigara içen herkese bu yöntemi tavsiye etti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.