BAŞSAVCILIKTAN DETAYLI AÇIKLAMA

BAŞSAVCILIKTAN DETAYLI AÇIKLAMA

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, dün akşam devlet hastanesinde yaşanan olayla ilgili açıklama yaptı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan operasyon ile Uyuşturucu Madde Ticareti Suçundan göz altına alınan S.G ve diğer üç şüpheli şahısın sevk edildikleri mahkemece tutuklanmasının ardından, dün akşam devlet hastanesine muayene için götürülen  şüphelilerden biri kaçmaya çalışarak dur emrine uymadı ve polis tarafından vurularak yakalandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, yazılı bir açıklama yaparak olay hakkında detaylı bilgi verdi.

 


BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA paylaşan: duzcetv

 

Şüpheli S.G ve diğer üç şüphelinin Düzce Emniyet Müdürlüğü görevlilerince Düzce T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna götürülmek üzere Düzce Atatürk Devlet Hastanesinde muayenelerinin  yaptırılmasının ardından hastane çıkışında  şüphelilerden birinin görevli emniyet personelinin elinden kelepçeli bir şekilde kaçtığının bildirildiği açıklamada,  takip sırasında bir polis memuru tarafından PVSK hükümleri uyarınca kademeli olarak ölçülü güç kullanılmaya başlandığı, bu kapsamında önce havaya ateş edildiği, şüphelinin kaçmaya devam etmesi üzerine bacağından silahla vurularak yakalandığı bildirildi.

Olayın ardından Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı kaydedilirken, Firara teşebbüs eden şüphelinin hayati tehlikesi bulunmadığı, Atatürk Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı belirtildi.

Olay sırasında yaralanan bir polis memurunun da hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen açıklamada, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

38 KAVANOZ ESRAR

Güre ayrıca geçtiğimiz günlerde Akçakoca Melenağzı?nda ele geçirilen 38 kavanoz esrar ile ilgili olarak da açıklama yaptı.

Yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Akçakoca ilçesi Kalkın Köyü nüfusuna kayıtlı Ö.İ. isimli şahsın kullandığı 06 plakalı araç ile Uyuşturucu Madde Ticareti ve sevkini yapacağı bilgisine ulaşılmasının ardından yapılan araştırma ve takip sonucu aracın Melen ağzı köyü sınırları içerisinde seyir halinde iken durdurulmak istendiği, ancak dur ihtarına uymayan aracın arazi içerisinde önü kesilmek sureti ile durdurulduğu, araç içerisinde sürücü Ö.İ ve yolcu olarak bulunan F.S isimli şahısların yakalandığı bildirildi. Araç içerisinde yapılan aramada 38 adet cam kavanoz içerisinde doldurulmuş toplamda 6 bin 909  gr. Kumar esrar maddesinin ele geçirildiği kaydedilirken, olayla ilgili olarak 5 şahsın tutuklandığı belirtildi.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.