SÖZÜNÜ TUTTU,KOLLARI SIVADI

SÖZÜNÜ TUTTU,KOLLARI SIVADI

Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, ilk kez geçtiğimiz hafta Gündem programında açıkladığı Kurbantepe Mesire alanı için kolları sıvadı. Mesire alanında çalışmalar başladı.

Boğaz İçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan geçtiğimiz hafta Düzce Tv?de yayınlanan Gündem programında ilk kez belediye çalışmalarını anlatmış, projelerinden söz etmişti. Ercan, Boğaziçi?nin doğal güzelliklerini değerlendirerek Düzcelilerin dinlenmesi ve nefes alması için alanlar yapma hedefinden söz ederken, beldenin en önemli doğal güzelliklerinden biri olan  Kurban Tepe?nin mesire alanı haline getirilmesi için hazırlanan projenin tamamlandığını ve ödeneğin hazır olduğunu açıklamıştı.

 

Ercan, Düzce TV Gündem Programında  müjdelediği  Yeşilköy Mahallesi Kurbantepe Mevkiindeki  Mesire Alanı ve Sosyal Tesis Projesi için kolları sıvadı. Alanda iş makineleri ile çalışmalar başlarken, Başkan Ercan da çalışmaları takip etti.  İlk etapta istinat duvarının yapımına start verilirken,  program dahilinde diğer bölümlerin de inşasına başlanacağı öğrenildi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.