ŞAHİN'DEN CANLI YAYINDA 'SÜRPRİZ

ŞAHİN'DEN CANLI YAYINDA 'SÜRPRİZ

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan evlenme programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Edirne?nin Düzceli Valisi Dursun Ali Şahin, programda, damat adayı olan işitme engelli valilik çalışanına sürpriz yaptı.

Renkli kişiliği ve ilginç kararları ile tanınan Düzceli Vali Dursun Ali Şahin, Özel bir televizyon kanalında yayınlanan evlenme programına canlı telefon bağlantısıyla katıldı, Şahin, programda, damat adayı olan işitme engelli valilik çalışanına sürpriz yaptı.

 Vali Şahin, ünlü sanatçı Seda Sayan'ın 'Sayın valim çocuklara sözünüz var mı?' sorusuna 'kendilerine nikahtan sonra bir lojman ve içinde çamaşır ve bulaşık makinesi hediye ediyorum" şeklinde cevap verdi. Ünlü sanatçı Seda Sayan ve sunucu Uğur Arslan'ın hazırlayıp sunduğu bir evlilik programına başvuran Edirne Valiliği çalışanlarından olan Yusuf ve Döne çiftine, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin'den destek geldi. Vali Şahin, genç çifte canlı yayında ev müjdesi verirken, kendilerine bir de çamaşır ve bulaşık makinesi hediye etti. 'Evleneceksen Gel' isimli programda sürpriz yaparak canlı telefon bağlantısıyla katılan Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Seda Sayan ile esprili bir telefon bağlantısı gerçekleştirdi. Sayan'ın, 'Sayın valim çocuklara sözünüz var mı?' sorusuna Şahin, 'kendilerine nikahtan sonra bir lojman ve içinde çamaşır ve bulaşık makinesi hediye ediyorum" şeklinde cevap verdi. Yusuf ve Döne çiftinin canlı yayında nişanına şahitlik eden Vali Şahin, genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi. Evlilik programında canlı yayında nişan törenleri yapılan işitme engelli genç çift, Vali Şahin'e desteklerinden dolayı teşekkür ederken, nişan töreni sonrası dansları stüdyodakileri duygusal anlar yaşattı. -


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.